Expertise

Precisely Automate

Precisely Automate (voormalig Winshuttle) maakt het beheren van master data in SAP en het optimaliseren van bedrijfsprocessen eenvoudiger dan ooit.
Jamie Broeren

Data adviseur

Neem contact op

Mass uploads van master- & transactionele data in SAP vanuit Excel

Realtime data downloaden uit SAP met één druk op de knop

Profiteer van de kennis en ervaring van dé Precisely Automate partner in Nederland

Precisely Automate: sneller en eenvoudiger werken met SAP

Met Precisely Automate transformeer je de werkwijze van jouw organisatie. Dankzij krachtige workflowprocessen en slimme automatisering veranderen alledaagse SAP gebruikers in powerusers. Zo kunnen zij op ongeëvenaarde wijze datakwaliteit garanderen, projecten stroomlijnen en processen continu verbeteren.

Tijd besparen door SAP processen te automatiseren

Precisely Automate heeft talloze mogelijkheden om jouw werk in SAP te versimpelen. Denk aan het massa-uploaden van master- en transactionele data in SAP vanuit eenvoudige interfaces zoals Excel, of aan het realtime data downloaden uit SAP met één druk op de knop. Zo wordt het onderhouden van data vele malen eenvoudiger en minder foutgevoelig. Maar denk ook aan het automatiseren van SAP processen door middel van de Precisely Automate Evolve workflowoplossing die een volledige integratie met SAP kent.

Met Automate stel je bovendien externe medewerkers en partners in staat hun SAP gegevens via een offline interface aan te leveren. Automate is dan ook in te zetten voor alle bedrijfsprocessen. Of het nu gaat om het aanleggen van nieuwe klanten, leveranciers of materialen, het vereenvoudigen van de maand- of jaarafsluiting voor de afdeling Finance, of het aanleggen en onderhouden van bills of materials en BOM recipes. Precisely Automate Evolve kan het allemaal.

Precisely Studio vs. LSMW

Duizenden SAP gebruikers verkiezen de eenvoudige en flexibele oplossing Precisely Studio boven SAP LSMW. Met Precisely Studio verminder je de IT-belasting in je organisatie doordat gebruikers zelf scripts kunnen creëren en onderhouden – zonder één regel code te hoeven schrijven.

Lees meer

Erik Wingers

Logistiek

“We onttrekken data uit SAP binnen enkele minuten en we laden nieuwe data ook weer net zo snel in het systeem. Precisely Automate is eenvoudig te gebruiken. En als een leverancier met een grote prijswijziging komt, dan voeren we die veranderingen in korte tijd door. Uiteraard verschilt het sterk per keer hoeveel tijd we kwijt zijn, maar we boeken gemiddeld wel 70 à 80 procent tijdswinst.”

Simon van Dingstee

Supply Chain Director

“Medewerkers werden enthousiast tijdens het nadenken over de manier waarop we dataprocessen beter konden organiseren. Het was erg waardevol om te bespreken waarom we de dingen doen zoals we ze doen. Het nadenken over verantwoordelijkheden, eigenaarschap en richtlijnen leidde tot beter begrip van de processen.”

Vincent Riebeek

Master Data Manager

“Dankzij Precisely Automate bespaar ik veel tijd. Als ik voorheen nieuwe materialen moest aanmaken die wereldwijd beschikbaar moeten zijn, was ik een halve dag bezig. Dat kan ik nu in een half uur. Die snelheid is ook hard nodig, want onze organisatie groeit, maar mijn afdeling nog niet. Dat dwingt me om sneller en nauwkeuriger te werken. Zonder Winshuttle zou ik mijn werk nooit afkrijgen.”

Meer over Precisely Automate

Meer blog