In de kern van jouw ambities

Wij zijn business enablers. Met andere woorden, we maken jouw zakelijke ambities werkbaar. Dat doen we met ruime expertise op het gebied van technologie en de adaptie ervan.

In het waarmaken van jouw ambities, speelt IT een belangrijke rol. Als IT-consultants hebben we bij Ctac uiteraard veel technische kennis in huis, maar onze expertise reikt verder dan dat. Juist doordat we jouw business begrijpen, ontwikkelen en implementeren we systemen en processen die slagen. Bij Ctac nemen we écht de tijd om je te leren kennen. We brengen je dagelijkse werkzaamheden in kaart, en gaan vervolgens met de bewezen technologie van marktleiders in business en IT voor je aan de slag.

Zo brengen we de ambities van C-level naar de dagelijkse praktijk. En maken we samen van jouw businessdoelen, werkelijkheid. At Ctac, we enable your ambition.

Ctac in het kort

Onderdeel van de Ctac Group

De sterke bedrijven binnen Ctac Group vormen een krachtig ecosysteem van expertise en innovatie. De onderlinge samenwerking stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten op de behoeften van jouw organisatie. Wij zijn er om jouw ambities waar te maken.

500 medewerkers

Meer dan 500 Ctac medewerkers zorgen er dagelijks voor dat onze klanten hun ambities waar kunnen maken door ze te ontzorgen op IT-vlak. Dit doen wij vanuit het hoofdkantoor in Den Bosch en onze Belgische vestiging in Wommelgem.

Brabantse nuchterheid

Noem het degelijk, noem het betrouwbaar. Ctac is geen vaandeldrager van elke hype of ‘next best thing’. Het ligt niet in onze aard om te experimenteren met de business van onze klanten. Wij kijken  naar business en IT, ver boven de ‘clouds’ en stormen. Daarboven is de rust om de juiste koers te vinden, van strategie naar tactiek.

Partnership met PSV

ctac sponsor psv

PSV en Ctac werken als echte partners intensief samen. Ctac is al jaren trotse sponsor van PSV en PSV is al heel lang klant van Ctac.

Voor welke situatie zoek jij een oplossing?

Neem nu contact met ons op!