Expertise

Modern Work

Een optimale digitale werkomgeving zorgt voor productiviteit, bedrijfscontinuïteit en medewerkerstevredenheid. Wij helpen je het beste uit jouw moderne werkplek te halen.
Faciliteer samenwerken
Houd bedrijfsdata veilig
Maak informatie overal beschikbaar
Ron Janssen

Cloud en Modern Workplace adviseur

Neem contact op

Een nieuwe manier van werken

De manier waarop we werken, verandert. Traditionele kantoren maken ruimte voor digitale werkomgevingen, en hybride werken is tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. Wil je de productiviteit, veiligheid én tevredenheid in jouw moderne business borgen? Dan is het belangrijk dat de IT-systemen je unieke manier van werken ondersteunen. Wij helpen we je het beste uit jouw moderne werkplek te halen.

 

provincie logo ctac erp hana sap

Jouw werkplek in ontwikkeling

Een digitale werkomgeving is nooit af. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op en daarmee veranderen ook de wensen van jouw medewerkers. Zo wordt het steeds belangrijker een werkplek te creëren waarin mensen optimaal kunnen werken, en interne en externe samenwerking gefaciliteerd wordt. Bij Ctac nemen we het ontwerp, de inrichting en het dagelijks beheer van je digitale werkomgeving uit handen. Daarmee verzekeren we je van een werkomgeving die altijd up-to-date is en waarin productiviteit en werknemerstevredenheid voorop staan.

Microsoft 365

Verhoog productiviteit en faciliteer samenwerken in je organisatie met Microsoft 365.

Meer informatie

Microsoft Teams

Vereenvoudig online kennisdelen en samenwerken voor teams en projecten met Microsoft Teams.

Meer informatie

Een totaalaanpak in modern werken

Onze aanpak in het optimaliseren jouw digitale werkplek is breed. We verzorgen de regie rondom inkoop, installaties en uitlevering van je hardware, we zorgen dat je de juiste software met bijbehorende licenties tot je beschikking hebt, onze hulpdeskmedewerkers bieden ondersteuning op afstand en we helpen je alles uit je software te halen. We zorgen dat alle contactmomenten binnen je digitale werkomgeving optimaal verlopen, en houden je systemen veilig. Oftewel, we zorgen dat jouw digitale werkomgeving optimaal en continu werkt.

Microsoft Solutions Partner

Als Microsoft Solutions Partner hebben we benoemingen in de categorieën Modern Work, Security, Digital & App Innovation Azure, Data & AI Azure en Infrastructure. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in Azure Virtual Desktop. Hier ligt onder meer een stevig aantal certificeringen ten grondslag.

Jouw partner in modern work

Door onze IT-kennis met businesskennis te combineren, creëren we de optimale moderne werkomgeving voor jouw medewerkers, waarin bedrijfsdoelen behalen en tevredenheid borgen elkaar nooit uitsluiten. Door onze ruime ervaring in verschillende sectoren weten we wat nodig is om verandering teweeg te brengen en een IT-implementatie te laten slagen bij mensen. Kan je hulp gebruiken met het inrichten van jouw moderne werkomgeving?

Modern Work

Succesvolle oplossingen binnen Modern Work

Security

Je wilt datalekken voorkomen en de continuïteit van jouw business garanderen. Met onze expertise op het gebied van cyber security houd je jouw systemen en data veilig.

Meer informatie
Consultancy en advies

Ctac gaat verder dan technologie. We helpen je het beste uit jouw organisatie te halen, door strategisch mee te denken en business en IT te verbinden.

Consultancy en advies
Professional Services

Manage projecten effectiever en boost klanttevredenheid met stabiele, continue IT-processen. Met ruime ervaring en expertise in professional services helpen we je.

Meer informatie

Sparren met onze modern work-experts?

Modern Work bij Ctac

Bij Ctac zijn we jouw partner op het gebied van modern work. Als Microsoft Solutions Partner, zorgen we voor productiviteit en werknemerstevredenheid in jouw business. Van de regie rondom jouw hardware en cyber security tot de inrichting van jouw software en licenties: samen halen we het beste uit jouw moderne werkomgeving.

Ron Janssen

Cloud en Modern Workplace adviseur