Expertise

SAP S/4HANA

Ctac is jouw implementatie en consultancy partner voor SAP projecten en vraagstukken. Ook voor de tijdelijke inhuur van SAP specialisten.
Ervaren SAP ERP specialist
Projecten, consultancy en detachering
Jouw trusted IT adviseur
Aart van der Wilt

SAP project adviseur

Neem contact op

Jouw business ambities mogelijk maken

SAP S/4HANA platform

Optimaliseer, innoveer en integreer op het meest moderne flexibele ERP-platform op de markt.

Over het platform

160+ SAP projecten

We kennen je uitdagingen als geen ander en weten deze te vertalen naar de mogelijkheden van de software.

Referenties

SAP Platinum Partner

De hoogste partnerwaardering dankzij 30 jaar SAP ervaring en het opleiden van 150 SAP professionals.

Meet the team

Trusted advisor voor al je SAP vraagstukken

Ctac is al 30 jaar SAP ERP marktleider binnen de retail, groothandel, productie, lokale overheden en services branche. We kennen je uitdagingen als geen ander en weten deze te vertalen naar de mogelijkheden van de software. Een echte partner die luistert, adviseert en dat extra stapje zet om je succesvol door het implementatieproject te loodsen.

Met wat voor SAP project kunnen we je helpen?

Ctac helpt je een succes te maken van:

  • SAP S/4HANA en SAP Business By Design implementaties
  • SAP ECC naar SAP S/4HANA migraties
  • SAP uitbreidingen en optimalisaties

Met Ctac je digitale transformatieproces in

De ERP-applicatie is het hart van je organisatie. Als je deze gaat vervangen, dan heeft het grote implicaties voor je organisatie en de belasting van je medewerkers. Een uitdaging die je alleen aangaat met de beste partner voor jouw organisatie.

Een veelgemaakte fout is om direct op zoek te gaan naar een tool of softwarepakket om je probleem te verhelpen. Als je dat doet, blijven de oorzaken van je uitdagingen vaak onbelicht en onopgelost. Bij Ctac gaan we daarom een stap verder. Wij concentreren ons op de vraag áchter je vraag. Waarom kamp je met deze uitdaging? En is het technische hulpmiddel dat je voor ogen hebt wel echt de beste oplossing?

Win jij de SAP S/4HANA SIM-game?

De SIM-game is een ideale manier om kennis te maken met SAP S/4HANA of om je expertise hiervan te vergroten. Met een team van 4 personen manage je gedurende twee uur een bedrijf binnen met SAP S/4HANA. Dus hands-on met een echt scenario aan de slag. Zo maak je op een interactieve manier kennis.

Live gaan binnen de gestelde tijd en budget

CTAC is jouw ideale partner voor SAP S/4HANA

Dankzij onze jarenlange ervaring met SAP S/4HANA implementaties, weten wij precies wat nodig is om jouw business naar een hoger niveau te tillen. Onze aanpak begint met een gedegen analyse van jouw bedrijfsprocessen en de identificatie van de meest geschikte oplossingen. Vervolgens zorgen wij voor een efficiënte implementatie van SAP S/4HANA, waarbij wij ons richten op het minimaliseren van de verstoring van jouw bedrijfsprocessen. Met onze oplossingen op maat kun je genieten van een betere efficiëntie, meer flexibiliteit en betere besluitvorming binnen jouw organisatie. Bovendien zorgt SAP S/4HANA ervoor dat jij altijd beschikt over de meest recente technologie en de nieuwste functionaliteiten.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor jouw SAP S/4HANA-implementatie, dan ben je bij SAP Platinum Partner Ctac aan het juiste adres. Onze ervaren professionals staan klaar om jouw organisatie te helpen bij het realiseren van jouw ambities.