sector

Vastgoed

De vastgoedsector verandert. De vraag naar én stroom van data neemt toe. Met onze hulp verminder je je administratie, beschik je altijd over up-to-date informatie en stuur je bij wanneer nodig.
Versimpel je administratie
Beheer je klantdata centraal
Focus op jouw corebusiness
Aart van der Wilt

SAP project adviseur

Neem contact op

Een dynamische markt

Ontwikkelingen in de vastgoedsector volgen elkaar snel op. Wet- en regelgeving verandert door duurzaamheidseisen, maar ook krijgen onderwerpen als AI, Big Data, IoT en slimme gebouwen een belangrijkere rol in de vastgoedmarkt. De vraag naar én stroom van data neemt toe, en processen worden uitgebreider en complexer. Bij Ctac helpen we jouw business te optimaliseren en beheren.

Deel operationele processen efficiënter in

Bij Ctac helpen we je bij het optimaliseren van jouw operationele processen, zodat er efficiënter gewerkt kan worden, met zo min mogelijk administratieve processen. Ons doel is om jou te laten focussen op jouw corebusiness. We implementeren en beheren jouw IT-processen en bieden daarnaast ook diensten rondom bijvoorbeeld wetgeving aan. Met onze brede kennis gaan we altijd opzoek naar de beste oplossing om jouw vastgoed optimaal te beheren.

sap hana 4 bydesign business ctac local government gemeents publieke sector overheid23 copy

Blijf toekomstklaar in Real Estate

We opereren niet als losstaande afdeling. Door onze integratie binnen een multidisciplinaire organisatie, schakelen we snel met collega’s en zetten we onder andere ons brede SAP-portfolio in. Die vakkennis en -ervaring komt terug in de consultancy- en adviesdiensten die we op de Real Estate-markt aanbieden. Ook komen onze disciplines op het gebied van data services, cloud en security samen in onze dienstverlening.

Zelf ook een succesverhaal kunnen vertellen? Wij helpen graag.

Jouw partner in de vastgoedbranche

Met toewijding en ervaring staan we naast je en stellen we de belangen van jouw organisatie voorop in de dynamische Real Estate-markt. We ontzorgen je door jouw operationele processen te optimaliseren, en zorgen zo samen dat er efficiënt gewerkt kan worden met zo min mogelijk administratie. Hoe mogen we onze business- en IT-kennis bij jou in de praktijk brengen?

”Ctac begreep onze vraag het beste. Ze staken er met kop en schouders bovenuit bij het uitwerken van de klantcasus. De goede referenties hielpen trouwens ook mee.”

Tim van Schijndel, Directeur Aham Vastgoed

Cyber Security

Cybercriminaliteit, hacks, datadiefstal of sabotage kunnen voor enorme schade zorgen. Met Ctac houd je jouw systemen en data veilig.

Security

Data services

Goede data is de sleutel tot succes. Met expertise op het gebied van datamanagement, data analytics en data science, halen we waarde uit jouw data.

Data Services

Consultancy en advies

Ctac gaat verder dan technologie. We helpen je het beste uit jouw organisatie te halen, door strategisch mee te denken en business en IT te verbinden.

Consultancy & advies
“SAP kwam als meest geschikte oplossing naar voren. Als implementatiepartner kozen we Ctac, vanwege de ervaring die ze hebben in de sector en hun goede reputatie op het gebied van Cloud Hosting. Ctac realiseerde binnen de deadline een oplossing die onze core bedrijfsprocessen ondersteunt.” Toon Sneyers, Projectmanager IT bij AG Real Estate
Oplossingen

Succesvolle oplossingen binnen de sector

SAP S/4HANA ERP

Ctac is al 30 jaar SAP ERP marktleider binnen de vastgoed. We kennen je uitdagingen als geen ander en weten deze te vertalen naar de mogelijkheden van de software.

Relevante link
Cloud

Wees voorbereid op veranderingen met een wendbare, schaalbare cloudinfrastructuur. We werken samen naar een cloudstrategie die bij jouw business past.

Cloud
Moderne werkplek

Overal en altijd online binnen jouw veilige bedrijfsomgeving. Van hardware tot software en van next-level samenwerking via Teams tot aan Cyber Security.

Relevante link

AG Real Estate naar de cloud met Ctac

AG Real Estate groeit snel. Om de groei te faciliteren, staat digitalisering hoog op de agenda. Als Cloud Integrator van AG Real Estete host Ctac verschillende applicaties van het bedrijf.

Vastgoed bij Ctac

Bij Ctac zijn we jouw partner in de vastgoedindustrie. Met ruime SAP-kennis en expertise op het gebied van data services, cloud en security optimaliseren we de operationele processen van jouw business. Met onze consultancy- en adviesdiensten denken we altijd mee over de beste aanpak voor jouw vastgoedbedrijf.