Sector

Retail

Jouw klant verdient een frictieloze koopervaring. Anytime, anyplace, anywhere. Die bied je door jouw klant 360° te leren kennen, en slim op de behoeften in te spelen.
Creëer een optimale verkoopreis
Beheer je klantdata centraal
Realtime informatie op elk kanaal
Ivo van der Raad

Unified Commerce Expert

Neem contact op

Onze visie op de sector

De retailwereld staat niet stil, en de grenzen tussen de fysieke en de digitale wereld vervagen. Daarmee neemt het aantal verkoopkanalen – en dus de noodzaak om onderscheidend te blijven – fors toe. Als bedrijf wil je je concurrentie een stap voorblijven en je klant een optimale klantreis bieden; anytime, anyplace, anywhere. Dat begint bij het leren kennen van je klant. Pas wanneer je een 360 °-view van je klantbestand ontwikkelt, weet je deze optimaal te bedienen. Bij Ctac helpen we je met het leren kennen van je klant én met het creëren van de meest optimale klantreis.

Optimaliseer de klantreis

Van de inrichting van masterdata tot je kassa-oplossing en de processen en applicaties rondom jouw omnichannel-lanschap. Bij Ctac hebben we alle disciplines in huis om jouw verkoopreis gestroomlijnd en optimaal te laten verlopen. Zo halen we met Predictive Analytics waarde uit jouw almaar groeiende stroom aan data. Met onze SAP-kennis bieden we oplossingen op gebied van ERP, en met inriver PIM creëren we een eersteklas onlinewinkelervaring met realtime informatie op elk verkoopkanaal. Verder optimaliseren we jouw klantervaring met onze Pricing & Promotion Engine, de XV Retail Suite, Omni Customer Loyalty en de Floating Basket.

in store pos kassa erp pricing engine sap hana 4 erp crm

Jouw IT-partner in de retail-industrie

Als trusted advisor denken we altijd met je mee, en combineren we onze pragmatische IT-kennis met onze dynamische retailkennis. Door een combinatie van onze expertises op het gebied van Customer Engagement, Back office optimalisatie, Return Management, Pricing, Warehouse Management en Supply Chain-optimalisatie, zorgen we dat jij de verwachtingen van je klant altijd tegemoetkomt.

Zelf ook een succesverhaal kunnen vertellen? Wij helpen graag.

Unified Commerce By Design

Met Unified Commerce verzeker je jouw klant van een consistente winkelervaring, onafhankelijk van het kanaal waarop die zich bevindt. Daar komen meerdere systemen bij kijken. Van een POS-oplossing en een webshop tot ERP, CRM en integraties met een marketplace. Bij Ctac werken we vanuit het ‘Unified Commerce By Design’-principe, waarin we streven naar volledige integratie van alle handelskanalen van jouw business. Daarmee beheer jij alle kanalen en data vanuit één gecentraliseerd platform, en ervaart jouw klant een naadloze winkel-experience.

”Ctac vernieuwde voor Action het point-of-sale-systeem, het loyaliteitsplatform én de daarbij horende infrastructuur.”

Martin van Dijk, Manager IT-delivery bij Action

Pricing & Promotion Engine

Op elk verkoopkanaal consistente verkoopprijzen. De Pricing & Promotion Engine rekent prijzen en promoties realtime door en geeft overal de Best Deal.

XV Unified Commerce Platform

inriver PIM

Verzamel, verrijk en verstuur je productdata eenvoudig en snel. Met inriver PIM beschik je altijd over realtime data op elk verkoopkanaal.

Inriver PIM

Omni Customer Loyalty

Verander je klanten in betrokken fans. Met Omni Customer Loyalty rol je probleemloos een loyaliteitsprogramma uit, dat jouw klant centraal stelt.

Omni Customer Loyalty

Floating Basket

Creëer kanaal- en device-overstijgende klantreizen met een klantspecifiek winkelmandje. Met de Floating Basket integreren we jouw verschillende systemen.

Floating Basket

Return Management

Klanten verwachten een soepel en snel retourproces. Maak het jezelf én je klant gemakkelijk, door je logistieke en financiële processen slim in te delen.

SAP S/4HANA

Cyber Security

Cybercriminaliteit, hacks, datadiefstal of sabotage kunnen voor enorme schade zorgen. Met Ctac houd je jouw systemen en data veilig.

Cyber Security
“Soms wil je bepaalde cijfers in een rapportage heel specifiek kunnen downdrillen om de onderliggende gegevens te bekijken. Dat kan heel goed met embedded analytics in SAP S/4HANA ERP.” Tom van der Molen, SAP Finance consultant bij Jumbo
Oplossingen

Succesvolle oplossingen binnen de sector

in store pim data erp ict hana crm ctac
SAP S/4HANA ERP

Ctac is al 30 jaar SAP ERP marktleider binnen de retail. We kennen je uitdagingen als geen ander en weten deze te vertalen naar de mogelijkheden van de software.

Relevante link
XV Retail Suite

Regel al je kassaprocessen met onze XV Retail Suite: hét POS-systeem met hybride cloudarchitectuur voor de centraal aangestuurde B2B en B2C Food en non-food-retailer.

XV Platform
integraties boomi sap hana ctac oliver it next integration api
Integraties

Integreer eenvoudig met externe dienstverleners en verkoopkanalen, EDI en hardware op jouw magazijnlocaties. Ctac is de IT-integratiespecialist binnen de retail.

Relevante link
moderne werkplek modern workplace microsoft teams security hardware laptop employee experience self service
Moderne werkplek

Overal en altijd online binnen jouw veilige bedrijfsomgeving. Van hardware tot software en van next-level samenwerking via Teams tot aan Cyber Security.

Relevante link
Business Intelligence
Business Intelligence
Wholesale

Grenzen tussen retail en groothandel vervagen, en producenten en eindklanten weten elkaar steeds beter te vinden. Streef als groothandelaar naar een wendbare supply chain en een optimaal omnichannel IT-landschap.

Wholesale
Manufacturing

Een optimale inzet van mens en machine? Dat begint bij inzicht in je marges en grip op je processen. Een sterk en wendbaar IT-systeem vormt de basis voor een succesvol manufacturingbedrijf.

Manufacturing

SAP S/4HANA geeft Jumbo inzicht

Drie Belgische Jumbo-vestigingen draaien inmiddels op SAP S/4HANA. Door onze hulp, kunnen medewerkers van Jumbo alle financiële en logistieke rapportages nu zelf bouwen en krijgen ze inzicht via Embedded Analytics.

Retail bij Ctac

Bij Ctac zijn we jouw partner in de retail-industrie. Met kennis op het gebied van ERP, Unified Commerce, ons eigen POS-systeem XV Retail Suite, en producten als Pricing & Promotion Engine, Omni Customer Loyalty en de Floating Basket, creëren we een optimale klantreis voor je klanten én een naadloze verkoopervaring voor jou. En met onze brede SAP-kennis en -expertise implementeren we producten als SAP S/4HANA en SAP EWM om de systemen in jouw retailbedrijf te optimaliseren.