Ctalk

Jouw maandelijkse dosis IT-expertise

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in IT? Schakel dan elke maand in bij Ctalk, onze splinternieuwe online talkshow. Presentatrice Fabienne de Vries gaat in gesprek met vooraanstaande IT-experts over de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Organisaties uit uiteenlopende branches schuiven aan tafel om hun IT-ervaringen en tips te delen met kijkers. Elke maand word je in een half uur bijgepraat over actuele thema’s zoals next-gen ERP, hybride werken en cyber security. En ons expertpanel geeft real-time antwoord op jouw prangende vragen.

Ctalk 2: Next-gen ERP

In de tweede aflevering bespreken we de juiste voorbereiding op de overstap naar next-gen ERP. PSV, SAP en Oliver IT gaan samen in gesprek over een breed scala aan onderwerpen,  zoals het belang van visie en strategie voor een gedegen scenario analyse en welke migratie-aanpak kies je.

Meer informatie en aanmelden kun je hier. Ctalk start dinsdag 31 mei om 11:00u via LinkedIn Live.

Ctalk 1: Hybride werken

In deze eerste aflevering werden de strategische keuzes en mogelijkheden die gepaard gaan met hybride werken besproken. Onder andere werd het nieuwe kantoor als social hub besproken en de technologie om het meeste uit hybride werken te halen.

Bekijk hier aflevering 1 over hybride werken terug.

MIS GEEN ENKELE CTAC UPDATE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief