sector

Professional Services

In de zakelijke dienstverlening draait alles om expertise. Met stabiele, continue IT-processen manage je je projecten effectiever en boost je klanttevredenheid.
Creëer grip op je projecten
Beschik over up-to-date informatie
Bereik maximale declarabiliteit

Expertise-as-a-service

Het zakelijke landschap verandert. Digitale transformatie zorgt voor een opkomst van nieuwe, flexibele bedrijfsmodellen, en ‘everything-as-a-service’ is dichterbij dan ooit. Als zakelijk dienstverlener is het daarom belangrijk om je concurrentievoordeel te behouden door de expertise die je naar de markt brengt, goed te managen. Dat begint bij een sterk IT-systeem.

Efficiënte processen, effectief werken

Met volledig inzicht in projecten en middelen, voorspelbare cashflows en een gestroomlijnd prospect-to-cash-proces beschik je altijd over up-to-date managementinformatie en weet je waar jouw organisatie aan toe is. Daarmee bedien je je klant maximaal, en borg je klanttevredenheid. Ook leidt het slim managen van projecten tot hogere declarabiliteit in jouw organisatie. Bij Ctac helpen we je op weg naar het optimale IT-landschap dat succes in jouw organisatie garandeert.

Professional services ctac erp sap bi data copy

Integreer IT in jouw business

Als professional services-expert vertalen we jouw visie naar het IT-landschap dat bij jouw organisatie past. We hebben brede technische kennis op het gebied van cloud-ERP-systeem SAP S/4HANA, CRM en Unified Commerce, en zetten onze businesskennis ook graag voor je in. We helpen je met consultancyvraagstukken rondom data- en cloudstrategie, integraties met andere zakelijke platformen, security, licentiebeheer en vergevorderde IT-optimalisaties, en borgen daarin altijd verandermanagement.

Zelf ook een succesverhaal kunnen vertellen? Wij helpen graag.

Jouw partner in professional services

Behaal succes in de zakelijke dienstverlening door projecten effectiever te managen en processen te stroomlijnen. Met ruime ervaring in IT, verandermanagement en gebruikersondersteuning, brengen we bij Ctac onze technische kennis en businesskennis samen. Zo creëren we, samen met jou, een optimaal IT-landschap waarmee jij jouw businessdoelen behaalt.

“Ctac heeft ons van begin af aan erg goed geholpen. Met name in het voortraject en het functionele ontwerp. Daarbij hadden ze veel aandacht voor een goede gebruikersbeleving en het overzichtelijk presenteren en kiezen van de juiste informatie. Daardoor zijn de rapportages behapbaar en zeer bruikbaar voor onze diverse gebruikers.”

Bart Wijlaars, CIO van HLB WVdB

Applicaties en diensten voor professional services

SDG

Ctac helpt jouw duurzaamheidsdoelen sneller te bereiken met advies en handige applicaties.

SDG: Sustainable Development Goals

Moderne werkplek

Overal en altijd online binnen jouw veilige bedrijfsomgeving. Van hardware tot software en van next-level samenwerking via Teams tot aan Cyber Security.

Modern Workplace

Cyber Security

Cybercriminaliteit, hacks, datadiefstal of sabotage kunnen voor enorme schade zorgen. Met Ctac houd je jouw systemen en data veilig.

Security
“Ctac heeft de PowerApps-expertise die we zochten en de slagkracht om snel door te pakken. Bovendien lieten ze tijdens de eerste sparringsessies zien onze langetermijndoelen op het gebied van predictive analytics goed te begrijpen.” Marc Bongers, Director of Marketing & Data Intelligence
Oplossingen

Succesvolle oplossingen binnen de sector

SAP S/4HANA

SAP S/4HANA Cloud is een complete, modulaire intercompany cloud ERP, aangedreven door AI en analyses.

Relevante link
moderne werkplek modern workplace microsoft teams security hardware laptop employee experience self service
Moderne werkplek

Overal en altijd online binnen jouw veilige bedrijfsomgeving. Van hardware tot software en van next-level samenwerking via Teams tot aan Cyber Security.

Relevante link
it audit maturity scan next ctac
IT-architectuur en -roadmap

Met Ctac Next werk je toe naar een toekomstvast en beheersbaar systeemlandschap. Op basis van een duidelijke visie, een heldere architectuur en een overzichtelijke roadmap.

Next: IT maturity audit
Cloud strategie

Ontzorg je IT-afdeling en wees voorbereid op iedere verandering dankzij een wendbare en schaalbare cloudinfrastructuur als basis van jouw organisatie.

Cloud

Vernieuwde digitale werkplek voor Holla Advocaten

Holla Advocaten moet kunnen vertrouwen op de beschikbaarheid van data. Wij zorgden voor een IT-omgeving die elke medewerker snel en veilig toegang geeft tot alle benodigde applicaties.

advocaten erp hana sap copy
Professional Services bij Ctac

Bij Ctac zijn we jouw partner in professional services. We creëeren inzicht in jouw projecten en middelen, ontwikkelen voorspelbare cashflows en stroomlijnen prospect-to-cash-processen. Zo manage jij je projecten efficiënter en borg je klanttevredenheid. Met onze technische kennis van o.a. SAP en Microsoft, in combinatie met onze businesskennis, creëren we een optimaal IT-landschap voor jouw situatie.