Expertise

XV Unified Commerce Platform

Het door Ctac ontwikkelde XV Unified Commerce Platform zet de klant centraal, nu en in de toekomst.
Maak van klanten, loyale fans
Borg eenheid online en in-store
Optimaliseer de aankoopervaring
Ivo van der Raad

Unified Commerce Expert

Neem contact op

Als retailer wil je het verschil blijven maken. Jouw klant verdient een naadloze winkelervaring, digitaal én fysiek. En verandert die klant? Dan verandert je business mee. Met het door Ctac ontwikkelde XV Unified Commerce Platform stel je de klant centraal, nu en in de toekomst.

Alle kanalen in één platform

Jouw klant verwacht én verdient overal dezelfde, naadloze aankoopervaring. Van fysieke winkel tot webshop en van kassa tot klantenservice. Daar komen veel verschillende systemen bij kijken. Om een consistente en optimale winkelervaring te bieden, heb je een ijzersterk IT-landschap nodig waarin al je losse systemen samenkomen. Met Unified Commerce verbind je al je kanalen en data in één, gecentraliseerd platform.

Met een georganiseerde Unified Commerce-aanpak ontwikkel je een duidelijk klantbeeld en speel je snel en eenvoudig in op veranderende wensen van je klanten. Voor klanten levert dat een gestroomlijnd winkelproces op, met een fijne aankoopervaring tot gevolg. Voor jouw business brengt het alle data samen in één, geïntegreerd platform, waardoor je een duidelijk klantbeeld ontwikkelt en goed onderlegde bedrijfskeuzes maakt.

Unified Commerce bij Ctac

Ctac’s XV Unified Commerce Platform, ontwikkeld met meer dan 20 jaar retail ervaring, biedt een krachtige oplossing voor retail en groothandel. Het platform, gebaseerd op Composable Commerce, wordt dagelijks door grote internationale retailers gebruikt. Met de XV Omni Customer Loyalty-oplossing en XV Price & Promotion Engine synchroniseert het platform prijzen en aanbiedingen naadloos tussen de fysieke winkel en webshop. De XV Retail In-Store producten dragen bij aan een optimale winkelervaring. Klanten kunnen profiteren van standaardcomponenten en hun eigen oplossingen integreren via eenvoudige API-integratie. Het resultaat is een flexibele en geavanceerde oplossing die zorgt voor een geïntegreerde en consistente winkelervaring, zowel online als offline.

XV In-Store apps

XV POS

XV POS is een bewezen Enterprise kassa voor de centraal aangestuurde retailer en wholesaler. We maken je meest complexe verkoopprocessen weer eenvoudig voor je medewerkers, net als de implementatie door onze template aanpak.

XV SCO

Voorkom rijen in de winkel met de betrouwbare en intuïtieve zelfscan kassa van XV. Integraties met Smart AI camera’s en ons eigen algoritme zorgen voor een betrouwbare oplossing.

XV SCO Supervisor App

Door deze app wacht de klant nooit te lang bij de SCO. De app ontvangt realtime SCO notificaties en de medewerker kan zo op afstand acties uitvoeren zoals de leeftijdscontrole of wordt geïnformeerd als bijvoorbeeld het printer papier op is.

XV mPOS

Voeg flexibiliteit toe aan je verkoopproces zonder afhankelijk te zijn van de vaste kassa. Of de verkoop nu is bij het pashokje, je pick-up point of een andere gewenst verkoopmoment, met de XV mPOS is dit mogelijk op je eigen PDA.

XV SelfScan

In de supermarkten zijn ze niet meer te missen, de selfscan devices voor de consument. XV beschikt over een Kiosk app voor het vrijgeven van de scan ‘pistolen’ en over een volwaardige SelfScan app.

Hybride cloudarchitectuur

Door onze unieke hybride cloudarchitectuur integreert XV Retail realtime met OMS-, CRM- en loyaltysystemen en laat zich moeiteloos koppelen aan andere onderdelen van jouw IT-omgeving. Even geen internetverbinding in je winkel? Ook dan kunnen onze POS, SelfCheckout (SCO) en mobiele oplossing offline verder. En software-updates voeren we gewoon overdag uit terwijl de winkel open is, zonder downtime. Dit doen wij zonder winkelserver. Daarbij maakt het niet uit om hoeveel winkels en kassa’s het gaat.

XV Retail op de internationale markt

Door partnerships met Deloitte en Fiscal Solutions kent de kassawetgeving geen geheimen voor ons. XV Retail beschikt over een eigen Fiscal Module zodat de POS automatisch voldoet aan de wetgeving in het land waar deze wordt gebruikt. De Fiscal Module is ook een plugin die integreert met zowel Fiscal Cloud als Fiscal hardware-oplossingen van derden. Fiscale bonnen worden opgeslagen in de XV Fiscal Backoffice, voor één centraal beeld over alle landen heen.

pos-erp-sap-xv-retail-kassa-afrekenen-it-ctac

Jouw partner in Unified Commerce

Op gebied van Unified Commerce bieden we zowel consultancydiensten als ontwikkelde producten aan. Wil je een optimale klantervaring bieden en maximaal data verzamelen, door jouw verschillende systemen samen te brengen in één platform? We praten graag met je verder over Ctac’s XV Unified Commerce Platform.

Sparren met onze Unified Commerce-experts?

Action is klaar voor nog meer groei dankzij POS-systeem XV Retail

Met het XV Unified Commerce Platform van Ctac optimaliseer je je winkelervaring, borg je eenheid en ontwikkel je een goed klantbeeld. Op dit platform komen onze XV Omni Customer Loyalty, onze XV Price & Promotion Engine, en onze XV Retail In-Store-producten naadloos samen.