Ctac introduceert in opvolging op de eerder ontwikkelde mobiele applicaties XV SelfScan en XV SCO Supervisor de volwaardige mobiele kassa van XV; de XV mPOS. Snel opschalen bij piekmomenten? Een gepersonaliseerde klantbeleving bieden van A tot Z? De betaling vindt direct plaats op het moment van de verkoopactiviteit. De XV mPOS is de nieuwste App binnen het XV Retail platform. De App is jouw flexibele kassa, voor optimale efficiëntie.

XV mPOS is meer dan een app.

De oplossing optimaliseert de efficiëntie van je personeel. Met de XV mPOS begeleidt je de consument vanaf het moment van binnenkomst tot aan betaling. De App ondersteunt het queue busting proces tijdens piekmomenten. Dankzij XV mPOS kan iedere winkelmedewerker bijspringen met een mobiele kassa. De XV mPOS is jouw sleutel tot een nog betere customer experience en frictionless check-out proces.

mPOS, de headless oplossing van XV Retail

De XV mPOS Android APP is de presentatielaag van je kassa op je eigen PDA. Als backend wordt er gebruik gemaakt van de XV Basket Engine. Via de Basket API beschikt de XV mPOS over dezelfde artikelgegevens, kortingen en integraties als in de andere XV Retail applicaties. Één keer integreren, net zo makkelijk, het voordeel van een volledig geïntegreerd platform en onze vele API’s.

De belangrijkste voordelen van Mobile POS:

  • Hogere conversie
  • De aankoop kan direct plaatsvinden op het moment van de verkoop activiteit
  • Optimale service: één medewerker kan het hele klantproces, van advies tot betaling, afhandelen
  • Optimale efficiëntie van je medewerkers. Vakkenvullers of productadviseurs zijn ook inzetbaar als kassamedewerkers
  • Meer flexibiliteit, minder vaste kassa’s. Tevens kostenbesparend.
  • Minder rijen op piekmomenten (queue busting)
  • Naadloze integratie XV Retail met de Basket Engine (virtueel winkelmandje)
  • Geen cloud-afhankelijkheid: Mobile POS blijft ook werken als je internet er tijdelijk uit ligt
  • Naadloze integratie met de Mobile Payment en Print devices van Adyen en Epson

Kennis maken met onze Mobile POS?

Onze specialisten geven je graag een 1-op-1 demo. Samen kijken we welke oplossingen uit de XV Retail Platform, waaronder Mobile POS, jou als retailer helpen bij verdere digitalisering van je check-out processen. Neem contact via het formulier.