Product

Pricing & Promotion Engine

Zorg dat de prijzen en de aanbiedingen op de winkelvloer precies overeenkomen met de prijzen en aanbiedingen in jouw webshop.
Ivo van der Raad

Unified Commerce Expert

Neem contact op

Pricing & Promotion Engine: Reken prijzen realtime door

Zorg dat ieder product in de fysieke winkel evenveel kost als online

Reken prijzen en promoties realtime door en bepaal direct de Best Deal

Realiseer een consistente winkelervaring, hoe mensen ook bij je shoppen

Zorg voor een kloppend en consistent prijsbeleid

De moderne consument is kritisch, scherp en goed geïnformeerd. De prijs van producten in jouw fysieke winkel moeten precies overeenkomen met de prijs van datzelfde artikel in de webshop. Dat geldt ook voor de kortingen die je geeft. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Het komt regelmatig voor dat prijzen en kortingen van artikelen verschillen per kanaal.

Consistente prijzen voor consistente winkelervaringen

Daar brengt de Pricing en Promotion Engine (PPE) van Ctac verandering in. Onze Pricing & Promotion Engine rekent prijzen en promoties realtime door en geeft overal de Best Deal. In ieder Unified Commerce landschap is de Pricing & Promotion Engine een absolute vereiste om klanten een consistente winkelervaring te bieden, hoe ze ook bij je winkelen.

Voor B2B- en B2C-omgevingen

Onze krachtige PPE berekent snel de juiste artikel prijs voor elke unieke klant, rekening houdend met persoonlijke aanbiedingen, klantsegmentatie, loyaltykaarten en vouchers. De PPE is er voor B2B- en B2C-omgevingen en draait zowel in de cloud als op de kassa. Dankzij API’s is het aansluiten van andere kanalen geen enkel probleem. De oplossing integreert volledig met XV Retail.

Wil je zeker weten dat de prijzen en kortingen op de winkelvloer hetzelfde zijn als in de app of de webshop? Maak dan kennis met onze Pricing & Promotion Engine. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wil je zeker weten dat de prijzen en kortingen op de winkelvloer hetzelfde zijn als in de app of de webshop?

Maak dan kennis met onze Pricing & Promotion Engine. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact NL

"*" indicates required fields