MALMÖ— 15 MEI, 2024— Ctac, Business- en Cloud integrator, is vandaag op de jaarlijkse PIMpoint Europe conferentie door Inriver bekroond met de 2023 Partner of the Year – EMEA award.

PIMpoint is het grootste evenement ter wereld dat gericht is op productinformatie management. Het evenement brengt meer dan 600 internationale PIM-experts uit diverse sectoren en achtergronden bij elkaar om samen het gesprek aan te gaan, ideeën en praktische inzichten uit te wisselen en te leren hoe PIM hun bedrijven kan transformeren.

Inriver partner van het jaar 2023 – EMEA, Ctac

Ctac valt op door een sterke toewijding en uitzonderlijke samenwerking. Het bedrijf  blinkt uit in het benutten van het Inriver PIM-platform voor effectief productinformatiebeheer, waarbij ze blijk geven van uitstekende vaardigheid. Ctac’s vernieuwende kijk op het implementeren van inriver-oplossingen, op maat van de unieke behoeften van hun klanten, garandeert een maximaal rendement en toepassing door de gebruiker. Hun aanpak bevordert de werking van het platform en maakt de PIM-capaciteiten van hun klanten toekomstbestendig. Ctac legt zich toe op klanttevredenheid en langetermijnrelaties gebaseerd op vertrouwen en openheid. Ze bieden doorlopende ondersteuning en halen het maximale uit de investering van de klant. Ze leveren steevast meetbare resultaten, waaronder aanzienlijke verbeteringen van de marktintroductietijd, de kwaliteit van productgegevens en bedrijfsefficiëntie. Wij stellen het partnerschap van Ctac op prijs en kijken uit naar toekomstige successen samen.

 

 

Danny Pieters, Business Unit Manager Data bij Ctac: We zijn zeer verheugd om deze prijs in ontvangst te nemen als erkenning voor onze samenwerking en expertise. We waarderen onze prettige samenwerking met inriver en het feit dat inriver ons benoemt tot een van hun strategische partners, waardoor we kunnen samenwerken aan continue verbeteringen, zodat we de ambities van onze klanten kunnen realiseren.

Over de awards

De medewerkers van inriver kunnen klanten en partners uit het ecosysteem nomineren voor de awards, waarna elke inzending wordt beoordeeld en geselecteerd door inriver’s managementteam.

“Iedereen die dit jaar een award ontvangt, heeft een buitengewone bijdrage geleverd aan de innovatie en groei en heeft daarbij hun organisatie getransformeerd om klaar te zijn voor nieuwe technologieën”, aldus Rohit Goyal, Chief Executive Officer bij inriver. “Het is inspirerend om te zien hoe onze klanten en partners het voortouw nemen om een antwoord te bieden op de veranderende markt en regelgeving. Ik wil hen dan ook stuk voor stuk bedanken voor hun partnerschap en leiderschap in de sector, namens het hele inriver-team.”

Over inriver

inriver helpt merken, fabrikanten en retailers productinformatie om te zetten in strategische assets, iets waar meer dan 1.600 wereldwijde merken nu al maximaal van profiteren bij elke touchpoint. Het bedrijf is gevestigd in het Zweedse Malmö, heeft wereldwijd kantoren en kan rekenen op een team van meer dan 375 mensen om jouw product journey te ondersteunen. Neem voor meer informatie een kijkje op inriver.com.

inriver drijft het gehele producttraject aan, bij elk touchpoint. De configureerbare PIM-oplossing van inriver laat zich flexibel en snel integreren in jouw digitale ecosysteem, zodat ze meegroeit met je bedrijf. Nu er meer dan ooit wordt verwacht van productdata, hebben B2B- en B2C-ondernemingen nood aan een PIM-oplossing die de volledige productlevenscyclus ondersteunt, van sourcing tot ontmanteling en alles daartussen.