Cloud infrastructuren

Wees voorbereid op iedere verandering dankzij een wendbare en schaalbare cloudinfrastructuur als basis van jouw organisatie

Jos Peek

New Business Lead

Pragmatisch advies over de beste cloudstrategie voor jouw organisatie

Voldoende mogelijkheden voor zowel private als public cloud

Meer dan 25 jaar ervaring als Business & Cloud integrator

Cloudinfrastructuren: maak je organisatie wendbaar en schaalbaar in de cloud

Ingrijpende veranderingen liggen tegenwoordig altijd op de loer. Dat kunnen maatschappelijke veranderingen zijn die gevolgen hebben voor je businessmodel. Of technische veranderingen die jouw IT-landschap beïnvloeden. Wat er ook gebeurt, jouw organisatie mag door die gebeurtenissen nooit stilvallen. Een wendbare en schaalbare IT-infrastructuur in de cloud helpt je daarbij.

Best passende cloudstrategie

Hoe maak je een overstap naar de cloud? En welke infrastructuur is het meest geschikt voor je organisatie? Ctac geeft je graag pragmatisch advies over de beste cloudstrategie en welke route naar de cloud het best aansluit bij jouw organisatie. Daarbij putten we uit meer dan 25 jaar ervaring en uit onze infrastructuuroplossingen in zowel de private cloud als de public clouds van Microsoft (Azure) en SAP.

Van on-premise naar de private of public cloud

Van een on-premise infrastructuur overstappen op een SaaS-applicatie, zoals Microsoft 365 of SAP S/4 HANA, kan een mooie oplossing zijn om flexibeler te worden. Het is echter niet altijd mogelijk om bestaande systemen uit te faseren en over te stappen op nieuwe softwareapplicaties in de cloud.

Ctac heeft veel ervaring met het verplaatsen van huidige applicaties naar de cloud. Daarbij bieden we een cloudinfrastructuur met een schaalbare capaciteit waarvoor je betaalt op basis van gebruik. Dat betekent dat je niet van tevoren hoeft te investeren. En je hoeft je geen zorgen te maken of je voldoende rekenkracht of opslagcapaciteit hebt. Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw data veilig is en dat er back-ups en uitwijkmogelijkheden zijn in het geval van een calamiteit.

Pay-per-use en flexibele contractvormen

Voor iedere cloudstrategie biedt Ctac flexibiliteit in kosten (pay-per-use) en flexibiliteit in contractvormen en -looptijden. Zo kun je jouw organisatie optimaal en snel laten inspelen op iedere verandering en verhoog je de wendbaarheid en het vermogen om makkelijker te innoveren. Een IT-infrastructuur in de cloud maakt je organisatie wendbaarder en optimaal schaalbaar. Wil je meer weten over een overstap naar de cloud? Ctac helpt je graag! Neem contact met ons op voor meer informatie.

MIS GEEN ENKELE CTAC UPDATE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief