Expertise

Amazon Web Services

AWS is de volgende stap in jouw cloud strategie.

Ctac, jouw Amazon Web Services partner

Amazon Web Services (AWS) is ’s werelds meest uitgebreide en breed toegepaste cloud-platform, dat meer dan 200 volledig uitgeruste diensten aanbiedt vanuit datacenters wereldwijd. Miljoenen klanten – waaronder de snelst groeiende startups, grootste ondernemingen en toonaangevende overheidsinstellingen – gebruiken AWS om kosten te verlagen, wendbaarder te worden en sneller te innoveren.

Ctac maakt jouw overstap naar AWS snel en eenvoudig en levert aanvullende oplossingen, zoals predictive analytics, waarmee je nog beter in staat bent om de concurrentie twee stappen voor te blijven.

Waar kies je voor Ctac als AWS-partner

Beschikbaarheid

Ctac beschikt over een bijzonder grote groep AWS-gecertificeerde professionals, waardoor we je snel kunnen helpen.

Ervaring

Al vele klanten maakten de ‘journey to the cloud’ met Ctac. Van cloud ready assesments, organizational change consultancy, End-2-End cloud migraties tot cloud support en optimalisaties.

Forecasting

Optimaliseer je voorraadniveaus en productieproces door automatisch de vraag te voorspellen. De kennis van Ctac en de kracht van AWS maken het mogelijk.

Waarom Amazon Web Services?

AWS is meer dan alleen een cloud platform. Het brengt alle geavanceerde cloud-computing technologieën samen, waarmee een ongekend aantal mogelijkheden beschikbaar komt voor de eindgebruiker. Waaronder serversopslagnetwerkenremote computinge-mailmobiele ontwikkeling en beveiliging. Dit alles wordt aangeboden via een pay-as-you-go cloud computing-model. Voor eindgebruikers is het dus mogelijk om te allen tijde reken-, opslag- of verwerkingscapaciteit op te schalen of juist te verminderen.

Ctac is jouw gecertificeerde AWS partner

Waar zit onze toegevoegde waarde? Ctac heeft een lange historie met het succesvol begeleiden van klanten in hun reis naar de cloud. Met de toevoeging van AWS aan ons cloud-portfolio blijven we, zoals onze klanten verwachten, inzetten op de meest geavanceerde technieken. We helpen je met het in AWS samenbrengen van data uit al je applicaties middels integraties. Deze data helpen we je te analyseren, waarmee je je processen beter kunt managen en zonodig bij te sturen. Onze uitgebreide kennis van predictive analyses helpt je trends en incidenten te voorspellen, waardoor je pro-actief de juiste beslissingen kunt maken.

De nieuwste Ctalk: Journey to the Cloud

De switch van on-premise werken met je IT-landschap naar een operatie in de cloud is een grote stap. Of je nu je bestaande applicaties migreert of vanaf nul start met een cloud based ERP implementatie; je stapt af van het bekende en dat voelt misschien als een risico. Maar: een migratie naar de cloud levert ook grote voordelen op, waaronder kostenreductie op de lange termijn en verbeterde veerkracht, flexibiliteit, prestaties en schaalbaarheid van applicaties en processen.

Begrijp en optimaliseer de waarde van AWS

De waarde van de cloud gaat verder dan het verlagen van de totale eigendomskosten (TCO). AWS-klanten zien ook aanzienlijke verbeteringen op andere gebieden, waaronder de productiviteit van het personeel, operationele veerkracht en zakelijke wendbaarheid.

Toonaangevende organisaties begrijpen dat de waarde van het gebruik van AWS niet beperkt is tot kostenbesparingen. Het Cloud Value Framework helpt klanten de zakelijke waarde te begrijpen van het overstappen naar en bouwen op AWS.

Meer weten over Amazon Web Services?

Raul Biskupek

CEO Analytichem

“Het AWS-platform biedt ons de gewenste schaalbaarheid. Dat is met het oog op onze toekomstige groei natuurlijk ideaal is. En verder kent het platform een uitgebreide standaardfunctionaliteit, waar wij goed mee uit de voeten kunnen.”

Ann Biebuyck

CEO Lunch Garnden

Met SAP, AWS en Ctac als partners voor dit digitaliseringsproject koos Lunch Garden resoluut voor innovatie. “Het was meteen een perfecte match.”