Consultancy & advies

Ctac gaat verder dan technologie. We helpen je de uitdagingen die schuilgaan achter jouw business- en IT-vraagstukken te ontdekken en op te lossen.
Meer informatie?
Neem contact op met onze experts

Pak problemen bij de wortel aan

 Ontvang neutrale, kritische feedback op je ideeën

Vind de oplossing die past bij jouw unieke organisatie

Consultancy & advies: vind de oorzaken van je problemen

Een veelgemaakte fout is om direct op zoek te gaan naar een tool of softwarepakket om je probleem te verhelpen. Als je dat doet, blijven de oorzaken van je uitdagingen vaak onbelicht en onopgelost. Bij Ctac gaan we daarom een stap verder. Wij concentreren ons op de vraag áchter je vraag. Waarom kamp je met deze uitdaging? En is het technische hulpmiddel dat je voor ogen hebt wel echt de beste oplossing?

Breng business en IT samen

Een technologische vraag staat zelden op zichzelf. Vaak komt je vraag voort uit een businessprobleem dat gevolgen heeft voor meerdere processen in jouw organisatie. Daarom combineert Ctac business- en IT-advies. Met onze uitgebreide kennis in onze focusmarkten en een diepgaande kennis van specifieke platforms en oplossingen dagen we je uit om je aannames en ideeën kritisch te onderzoeken. Dat leidt gegarandeerd tot de beste oplossingen.

We laten je kennismaken met de best practices in jouw markt. Zodat je ziet hoe anderen omgaan met de uitdagingen waarmee jouw organisatie te maken heeft. Misschien is dat ook voor jou de oplossing. Zo niet, waarin onderscheiden jouw organisatie en proces zich, wat zijn de leidende principes die horen bij de visie en strategie van jouw onderneming? En wat betekent dit voor je processen en IT?

Wil jij achterhalen wat de achterliggende oorzaken zijn van jouw businessuitdagingen, wil je de vertaling maken vanuit visie en strategie naar IT? Of wil je advies over welke IT-oplossingen het best passen bij jouw specifieke situatie? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.