​​ In dit artikel verkennen we het applicatieportfolio dat SAP voor jouw duurzaamheidstrategie aanbiedt.

SAP streeft naar een wereld met nul emissies, nul afval en absoluut geen ongelijkheid. Zij benaderen duurzaamheid als bedrijf door een positieve economische, sociale en milieu-impact te creëren binnen de grenzen van onze planeet – met speciale aandacht voor klimaatactie, circulaire economie en sociale verantwoordelijkheid.

Oplossingen voor duurzaamheid van SAP bieden functionaliteit binnen de hele organisatie en branchespecifieke functies. Ze kunnen je helpen om duurzaamheid in jouw bedrijf op schaal te integreren door activiteiten, ervaring en financiële inzichten in je centrale bedrijfsprocessen op te nemen.​​

SAP Cloud for Sustainable Enterprises

Registreer, rapporteer en handel naar je duurzaamheidsdoelen met SAP Cloud for Sustainable Enterprises. Ontdek de uitgebreide cloudgebaseerde duurzaamheidsoplossingen van SAP om je CO2-voetafdruk te beheren, materiaalafval te verminderen en uit te groeien tot een maatschappelijk verantwoorde onderneming.​

Voor elke duurzaamheidsbehoefte een passende oplossing

ESG- en duurzaamheidsrapportage

Combineer je milieutechnische, maatschappelijke en financiële data op een holistische manier om je onderneming naar betere besluitvorming te leiden met de SAP Sustainability Control Tower of een van de andere oplossingen voor ESG-rapportage.

Klimaatactie

Verminder de CO2-voetafdruk van je hele waardeketen (Scope 1 tot 3) op basis van daadwerkelijke bedrijfstransacties met SAP Product Footprint Management. Lees meer over SAP Milieu-, Gezondheids en Veiligheidsmanagement, of maak kennis met alle klimaatactie-oplossingen.

Circulaire economie

Integreer circulariteit in je supply chain en creëer duurzame bedrijfsmodellen met SAP Responsible Design and Production, of ontdek alle oplossingen voor de circulaire economie.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Begrijp welke impact jouw activiteiten hebben op mens en maatschappij. Lees meer over SAP Milieu-, Gezondheids- en Veiligheidsmanagement, SAP Ariba Supplier Risk Management of alle andere oplossingen voor maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Wij denken graag met u mee.