Om klanten te helpen hun digitale transformatie te versnellen, breidt Business & Cloud Integrator Ctac N.v. (Euronext Amsterdam: CTAC) zijn portfolio cloudoplossingen uit. Het bedrijf is een partnership aangegaan met Amazon Web Services, Inc. (AWS), onderdeel van Amazon.com, Inc. (NASDAQ: AMZN). De bedrijven trekken intensief samen op om de toepassing van cloud-oplossingen te bevorderen en innovatieve nieuwe diensten en producten te ontwikkelen. Samen helpen Ctac en AWS bedrijven hun technologische modernisering te versnellen met cloud-oplossingen.

Gerben Moerland, Managing Director Cloud Services bij Ctac over de samenwerking: “We streven er naar onze klanten te ondersteunen bij hun journey to cloud, onder meer door ze in dit transformatieproces te begeleiden met cloud ready assesments, organizational change consultancy, End-2-End cloud migraties en cloud support. Per klant onderzoeken we de best passende strategie. Dankzij deze samenwerking met AWS verbreden we onze diensten en bieden we onze klanten een cloudinfrastructuur met een schaalbare capaciteit. AWS biedt ons een platform waarop we ook specifieke Ctac competenties, zoals forecasting, verder kunnen doorontwikkelen en breder aanbieden. Deze overeenkomst is een bewijs van de kracht van onze samenwerking en de expertise van onze organisaties om bedrijven te helpen de voordelen van de cloud nog beter te realiseren.”

“Ctac heeft in hoog tempo de juiste ervaring, kennis en begrip van AWS opgedaan en de Select partnerstatus behaald. Dat zie je ook aan het hoge aantal medewerkers dat ze in korte tijd op AWS hebben laten certificeren. Aan beide zijden investeren we om cloudadoptie te stimuleren en een positieve impact te maken voor hun klanten”, zegt Maarten Penders, Senior Partner Development Manager bij AWS. “We zijn verheugd om onze relatie met Ctac uit te breiden en SAP on AWS samen uit te dragen. De toenemende vraag van klanten op het SAP-domein naar cloud kunnen we samen uitstekend invullen. Ctac zet zich duidelijk in om te innoveren en uitdagende zakelijke problemen op te lossen die de resultaten van klanten stimuleren.”

Kijk op de Ctac AWS-pagina voor meer informatie