’s-Hertogenbosch, 08 december 2022 – Business & Cloud Integrator Ctac (Euronext Amsterdam: CTAC) sluit het eerste jaar waarin het bedrijf zijn samenwerking met Amazon Web Services (AWS) begon, succesvol af. Ctac is tijdens de 2022 EMEA AWS Partner Awards uitgeroepen tot de AWS Rising Star of the Year. De bedrijven trekken samen intensief op om de toepassing van cloudoplossingen te bevorderen en innovatieve diensten en producten te ontwikkelen. Zo helpen Ctac en AWS bedrijven naar het volgende niveau om hun klanten beter van dienst te zijn, kosten te verlagen, processen te stroomlijnen en return on investment te verhogen. De toekenning van deze specifieke award is een kroon op het eerste jaar. De award wordt toegekend aan de AWS Partner die in zijn eerste jaar ‘from zero to hero’ is gegroeid.

Ctac heeft daarvoor in hoog tempo de juiste kennis en ervaring van AWS opgedaan. Als AWS Select Partner helpt Ctac bedrijven complexiteit te overwinnen en hun ambities in de cloud te realiseren. Met een klantgerichte aanpak van migraties biedt Ctac een reeks diensten met toegevoegde waarde – waaronder change management en analytics – om te helpen het volledige potentieel van de cloud te benutten. De gecombineerde kracht van Ctac en AWS helpt de meest complexe uitdagingen te vereenvoudigen. Ctac zet zich actief in om te innoveren en uitdagende zakelijke problemen op te lossen, en te voorzien in de toenemende vraag van klanten naar AWS.

Ctac Director Cloud, Gerben Moerland: “Vanuit Ctac merken we dat onze klanten steeds vaker hun workloads naar de AWS Cloud willen migreren. Als Business & Cloud Integrator ondersteunen we onze klanten tijdens dit proces optimaal met uitgebreide kennis van AWS. De toekenning van de AWS Rising Star of the Year Award laat zien dat we op de goede weg zijn en een volwaardig team voor onze klanten zijn als het gaat om de AWS Cloud. De award is het resultaat van hard en consistent werken aan de beste AWS Cloud-oplossingen voor onze klanten in de detailhandel, groothandel, productie, professionele dienstverlening en vastgoedsector.”

Ctac is onderdeel van het AWS Partner Network (APN) dat bestaat uit 100.000 bedrijven in meer dan 150 landen. AWS-partners ondersteunen klanten bij het realiseren van hun groeidoelstellingen. Bij het APN-programma zijn Independent Software Vendors (ISV’s), system integrators en andere type IT-bedrijven aangesloten. De AWS Partner Awards erkennen een breed scala van cloudgerichte en traditionele AWS Consulting en Technology Partners, die in hun dienstverlening specialisatie en samenwerking centraal hebben staan.