De Winshuttle expert van Nederland

Winshuttle (nu: Precisely Automate) maakt het beheren van SAP gegevens en het verwerken van SAP processen eenvoudiger dan ooit.

Winshuttle: sneller en eenvoudiger werken met SAP

Met Winshuttle transformeer je de werkwijze van jouw organisatie. Dankzij krachtige workflowprocessen en slimme automatisering veranderen alledaagse SAP gebruikers in powerusers. Zo kunnen zij op ongeëvenaarde wijze datakwaliteit garanderen, projecten stroomlijnen en processen continu verbeteren. Daarnaast houden jouw werknemers meer tijd over voor hun hoofdtaken.

Tijd besparen door SAP processen te automatiseren

Winshuttle heeft talloze mogelijkheden om jouw werk met SAP te versimpelen. Denk aan het massa-uploaden van master- en transactionele data in SAP vanuit eenvoudige interfaces zoals Excel, of aan het realtime data downloaden uit SAP met één druk op de knop. Zo wordt het onderhouden van data vele malen eenvoudiger. Maar denk ook aan het automatiseren van SAP processen door middel van de Winshuttle Evolve workflowoplossing die een volledige integratie met SAP kent.

Met Winshuttle stel je bovendien externe medewerkers en partners in staat hun SAP gegevens via een offline interface aan te leveren. Winshuttle is dan ook in te zetten voor alle bedrijfsprocessen. Of het nu gaat om het aanleggen van nieuwe klanten, leveranciers of materialen, het vereenvoudigen van de maand- of jaarafsluiting voor de afdeling Finance, of het aanleggen en onderhouden van bills of materials en BOM recipes. Winshuttle Evolve kan het allemaal.

Exclusieve partner Winshuttle

Ctac is de exclusieve partner van Winshuttle in Nederland. Met Winshuttle transformeer je de werkwijze van jouw organisatie. Dankzij krachtige workflow-enabled processen en slimme automatisering veranderen alledaagse SAP gebruikers in powerusers.

Efficiënt prijswijzigingen doorvoeren in SAP?

Hoe kan je als organisatie op een efficiënte manier je prijsstrategie aanpassen in SAP wanneer de prijzen continu veranderen? Dit laten wij je graag zien in de recording van ons webinar.

 

Ontdek in 30 minuten hoe Winshuttle in de praktijk werkt
In deze demo sessie leggen wij uit hoe je eenvoudig data in SAP kunt aanleggen en onderhouden.
Bekijk video
"We onttrekken data uit SAP binnen enkele minuten en we laden nieuwe data ook weer net zo snel in het systeem. Winshuttle is eenvoudig te gebruiken. En als een leverancier met een grote prijswijziging komt, dan voeren we die veranderingen in korte tijd door. Uiteraard verschilt het sterk per keer hoeveel tijd we kwijt zijn, maar we boeken gemiddeld wel 70 à 80 procent tijdswinst."
Erik Wingers
Medewerker Logistiek
"Medewerkers werden enthousiast tijdens het nadenken over de manier waarop we dataprocessen beter konden organiseren. Het was erg waardevol om te bespreken waarom we de dingen doen zoals we ze doen. Het nadenken over verantwoordelijkheden, eigenaarschap en richtlijnen leidde tot beter begrip van de processen."
Simon van Dingstee
Supply Chain Director
"Dankzij Winshuttle bespaar ik veel tijd. Als ik voorheen nieuwe materialen moest aanmaken die wereldwijd beschikbaar moeten zijn, was ik een halve dag bezig. Dat kan ik nu in een half uur. Die snelheid is ook hard nodig, want onze organisatie groeit, maar mijn afdeling nog niet. Dat dwingt me om sneller en nauwkeuriger te werken. Zonder Winshuttle zou ik mijn werk nooit afkrijgen."
Vincent Riebeek
Master data manager

Het belang van een goed data management

Waarom is een goede data management strategie zo belangrijk voor het succes van je organisatie? En hoe kan Winshuttle daarbij helpen? Ik ging op pad en ondervond waarom data management zo belangrijk is voor een bedrijf als Basiq Dental.

BRANDLOYALTY
BRANDLOYALTY AUTOMATISEERT MASTER DATA MANAGEMENT MET WINSHUTTLE
BrandLoyalty zet loyaliteitsprogramma’s op voor retailbedrijven over de hele wereld. Dankzij Winshuttle bespaart BrandLoyalty veel tijd bij het aanmaken en wijzigen van data in SAP.

Ook sneller en eenvoudiger werken met SAP?

Onze experts laten je graag zien wat Winshuttle voor jouw organisatie kan betekenen.

Neem contact op met Jamie Broeren.

 

 

Winshuttle is nu onderdeel van Precisely.

Winshuttle is in 2021 overgenomen door Precisely. Het Winshuttle productportfolio met SAP-automatisering (Winshuttle Studio & Evolve) maakt nu deel uit van de Precisely Automate productfamilie. Ook zijn de Master Data Management-oplossingen nu onderdeel van het portfolio, onder de naam Precisely EnterWorks.

Precisely is wereldwijd marktleider in data-integriteit software en biedt nauwkeurigheid, consistentie en context in data voor 12.000 klanten in meer dan 100 landen, waaronder 99 van de Fortune 100. De data-integratie, datakwaliteit, datagovernance, locatie-intelligentie en data-verrijkingsproducten van Precisely zorgen voor betere zakelijke beslissingen en betere resultaten.

Lees meer over Winshuttle

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.