Action
KLAAR VOOR NÓG MEER GROEI DANKZIJ POS-SYSTEEM XV RETAIL SUITE 5

De internationale non-food discounter Action verkoopt een verrassend en breed assortiment tegen zeer lage prijzen. Dat doen ze met succes en daarom willen ze nog verder groeien: meer filialen in steeds meer landen. Bij grote ambities hoort de juiste ondersteuning. Ctac vernieuwde voor Action het point-of-sale-systeem (POS), het loyaliteitsplatform én de daarbij horende infrastructuur.

“We hebben 24/7 real-time inzicht in de performances van onze filialen en kunnen we prijzen, assortiment en software altijd en vanaf een centraal punt eenvoudig up-to-date houden.”

Martin van Dijk,  Manager IT Delivery bij Action

De oplossing: XV Retail Suite

Action werkte al enkele jaren naar tevredenheid met XV Retail Suite: het point-of-sale-systeem XV Retail en Omni Customer Loyalty-programma (OCL) van Ctac. Om een fundament te leggen voor verdere groei besloten Ctac en Action om een nieuwe versie van XV Retail Suite te ontwikkelen. Een pilot in circa tweehonderd winkels volgde. Van Dijk: “Daarna hadden we nog vier weken de tijd om het uit te rollen naar alle winkels.” Uiteindelijk zijn binnen zeven weken meer dan 1.000 winkels gemigreerd.

Lees het hele klantverhaal

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.