Retail

De uitdagingen voor retailers nemen elke dag toe. De wereld wordt steeds digitaler en daardoor steeds kleiner en transparanter. In die wereld moet je onderscheidend blijven en de hoge verwachtingen van je klanten keer op keer overtreffen.

Pieter Grevenstuk

Business Development Manager Retail & Wholesale

Overtref de verwachtingen van je klant

Bied persoonlijke aanbiedingen, met een hoge relevantie

Maak van al je klanten een fan

Stel uw klant centraal

De uitdagingen voor retailers nemen elke dag toe. De wereld wordt steeds digitaler en daardoor steeds kleiner en transparanter. In die wereld moet je jezelf onderscheiden en de hoge verwachtingen van je klanten overtreffen door hen keer op keer te verrassen. Zoals je ook moet zorgen voor een gestroomlijnde en kostenefficiënte afhandeling aan de achterkant van uw bedrijf.

Retail

In een wereld waarin alles om de klant draait, moeten retailers de reis die iedere individuele klant maakt – van oriënteren, beslissen en aanschaffen tot leveren en retourneren – helemaal begrijpen en kunnen beïnvloeden. Elke stap in die klantreis brengt specifieke vragen en uitdagingen met zich mee voor retailers. Van de optimale beschikbaarheid van productinformatie en de voorraad, tot de logistieke en financiële afhandeling van retourzendingen. Van het verleiden van nieuwe klanten tot het veranderen van een gewone shopper in een trouwe fan.

Voorspel wat je klant wil met Predictive Analytics

Tegenwoordig produceren we op allerlei manieren enorme bergen data. Of het nu afkomstig is van sensoren via Edge, portalsystemen en/of bedrijfsapplicaties of data via derden partijen middels API’s; één ding weten we zeker: Data groeit flink, is overal voorhanden en het is van waarde voor je organisatie. Echter, de vraag is: hoe haal je waarde uit deze data om er je voordeel mee te doen?

ACTION
KLAAR VOOR NÓG MEER GROEI DANKZIJ POS-SYSTEEM XV RETAIL SUITE 5
Action wil nog verder groeien: meer filialen in steeds meer landen. Ctac vernieuwde voor Action het point-of-sale-systeem (POS), het loyaliteitsplatform én de daarbij horende infrastructuur.
BORETTI
InRiver helpt Boretti om te voldoen aan de veranderende behoeften van Boretti en haar klanten
Boretti wilde wereldwijd opschalen. Hiervoor moesten zij een infrastructuur bouwen die omnichannel commerce wereldwijd zou kunnen stimuleren met een digitale architectuur om verder te groeien.

MIS GEEN ENKELE CTAC UPDATE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief