Embedded Analytics

Embedded Analytics is de meest pure manier van rapportage. What you see, is what you get!

Roy Van den Wollenberg

Business Development Manager

Embedded Analytics: what you see is what you get!

Embedded Analytics is de meest pure manier van rapportage. What you see, is what you get! Door gebruik te maken van Hana is real time rapporteren vanuit een proces de nieuwe norm voor de eindgebruiker. Want waarom wachten op een rapportage van een externe consultant of IT-afdeling, wanneer je het als business ook zelf kunt? Real time, want hoe eerder je up-to-date inzicht hebt, hoe meer impact een beslissing vanuit data heeft.

Steeds meer bedrijven hebben hun data op orde waardoor rapporteren en analyseren eenvoudig vanuit de bron kan. Die bron kan een ERP-systeem, maar ook CRM of een andere operationele applicatie zijn. Bovendien zorgt de implementatie van SAP Fiori voor één userinterface die bedrijfsbreed kan worden ingezet. Zo is het eenvoudig om alle eindgebruikers snel van de juiste data te voorzien.

Ctac Enabled Analytics samen met de business user

Door de in-memory techniek van Hana heb je de mogelijkheid om snel en overzichtelijk data uit een systeem te halen. We zien steeds meer S/4Hana-implementaties om ons heen en zien dat veel organisatie al volop gebruik maken van Embedded Analytics; een standaard feature van S/4Hana. Bovendien heeft S/4Hana een eenvoudig virtueel in-memory Core Data Services (CDS) datamodel. Dit maakt het mogelijk om berekeningen in de database te doen en eenvoudig rapportages samen te stellen door de eindgebruiker.

Maar ook C4C en Successfactors gebruiken SAP Embedded Analytics al als standaard. Dankzij deze basis kan Ctac door middel van de Fit-Gap-methode zorgen voor een snelle implementatie. Wij kennen deze applicaties en processen als onze binnenzak en hebben jarenlange ervaring met het implementeren hiervan. Bovendien trainen we eindgebruikers zodat jouw business user in no time “self-supported” aan de slag kan met Embedded Analytics.

Wil je meer dan de bestaande virtuele datamodellen en de standaard rapportagemogelijkheden van SAP? Dan helpen we je graag bij het customizen en uitbreiden van jouw Embedded Rapportage.

MIS GEEN ENKELE CTAC UPDATE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief