Expertise

SAP Analytics Cloud

Maak gebruik van de kracht van data. Neem beslissingen die gebaseerd zijn op kwalitatieve inzichten.
Aart van der Wilt

SAP project adviseur

Neem contact op

Wendbare beslissingen met geïntegreerde planning en analyse

Ga direct van inzicht naar actie binnen één gebruikerservaring. Simuleer elk scenario en genereer automatisch plannen op basis van voorspellingen.

Leid unieke inzichten af uit uw meest waardevolle gegevens

Gebruik de volledige context van SAP gegevens en breng analyses dichter bij het beslissingspunt. Implementaties versnellen met kant-en-klare best practices voor uw functie of branche.

Geavanceerde analyses maken met een complete oplossing

Automatiseer data gestuurde inzichten met de kracht van machine learning. Snel gespecialiseerde analyse-apps samenstellen voor unieke bedrijfsbehoeften.

Je organisatie beschikt over steeds meer data die je kunt analyseren. Deze ruwe gegevens wil je omzetten in waardevolle stuurinformatie. Het is echter nóg waardevoller om – op basis van gemaakte afspraken – met deze data financieel onderbouwde voorspellingen te doen, sturen op afwijkingen en meer in regie te zijn. Als business gebruiker heb je behoefte aan een oplossing waarmee je business intelligence, predictive analytics en planning met elkaar combineert.

Met SAP Analytics Cloud beschik je over alle functionaliteiten voor analytics op één SaaS-platform. Je combineert data uit verschillende bronnen met elkaar en kunt hierdoor sneller planning, analyseren en voorspellen. Door real-time inzicht in je data stuur je eenvoudig op kritische succesfactoren zoals conversieratio. Met behulp van het digital boardroom kun je complexe analyses visualiseren en effectiever samenwerken. Word minder afhankelijk van IT en profiteer van de agile omgeving die altijd en overal bereikbaar is.

Integreer BI, Predictive Analytics en planning

sap-analytics-cloud-device-4-hana-ctac

  • Business Intelligence: Door de slimme technologie van SAP Analytics Cloud (SAC) beantwoord je vragen in een zeer korte tijd én onderneem je snel actie op basis van data.
  • Predictive Analytics: Ben je op zoek naar voorspellende inzichten en wil je toekomstige resultaten beoordelen? Met behulp van de SAP HANA in-memory technologie kun je dat real-time realiseren.
  • Planning: Door de technologie van SAC kun je samenwerking en analytics direct integreren in je planningsprocessen.

Slimmer je organisatie sturen met behulp van real-time inzichten

Maak dan kennis met de vele mogelijkheden van SAP Analytics Cloud. Neem contact op met Ctac voor meer informatie of een demonstratie.