Klinkt 2040 nog ver weg? Voor jou als manufacturer is het dichterbij dan je denkt. De arbeidsproductiviteit moet de komende jaren tot wel 60 procent omhoog, blijkt uit cijfers van de Rabobank. Maar hoe doe je dat? Tijdens ons Manufacturing Event op 6 juni in Veghel neemt de Ctac Group je mee in de uitdagingen én kansen voor manufacturers.

Ons event bij De Noordkade in Veghel staat volledig in het teken van de productiebranche.

  • Wat moet je wél, en vooral níet doen om de IT- en business uitdagingen voor jouw organisatie aan te pakken?
  • En hoe kunnen automatisering en robotisering je helpen om ook in 2040 nog concurrerend te zijn?

Programma van het event op 6 juni

  • 12.00 uur:  Ontvangst met lunch
  • 12.45 uur:  Keynote Rabobank: Zonder industrie geen toekomst!
  • 13.30 uur:  Naar een 100% geïntegreerde IT-omgeving met de Ctac Group
  • 14.00 uur:  Break Out Sessies Ronde 1
  • 14.30 uur:  Pauze
  • 14.45 uur:  Break Out Sessies Ronde 2
  • 15.20 uur:  Break Out Sessies Ronde 3
  • 15.50 uur:  Netwerkborrel met hapjes

 

Schrijf je gratis in!

 

Bezoek het event en maak kans op een Oliver Next scan ter waarde van 30.000 euro

Neem je deel aan het event en de Oliver Next Break-Out sessie op het event? Dan maak je kans op een Oliver Next IT-doelarchitectuur en IT-roadmap! Schrijf je in en informeer naar de voorwaarden via [email protected] .

Over Oliver Next

Oliver Next is een bewezen methodiek waarmee een IT-doelarchitectuur, roadmap en draagvlak gecreëerd wordt. Deze methodiek kijkt waar de organisatie naar toe wil, waar de organisatie nu staat, welke verbeterpunten er vanuit de werkvloer aangedragen worden en het huidige IT-landschap om tot het ideale IT-landschap te komen én met welke concrete stappen daar invulling aan te geven.

 

Zonder industrie geen toekomst!

Keynote Kees de Schipper van de Rabobank

De Nederlandse industrie levert niet alleen een grote economische maar zeker ook een grote maatschappelijke bijdrage. Hoe gaan we er voor zorgen dat  de industrie deze toegevoegde waarde kan vergroten en tegelijkertijd  toekomstbestendig blijft? Sectormanager industrie Kees de Schipper deelt zijn visie en presenteert inzichten die Rabobank continu verzamelt over de ontwikkelingen in de industrie.

Break-Out Sessies

Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt

Wij zijn Ctac group

Dit event wordt je aangeboden door de Ctac Group. Een groep IT-bedrijven die ambities laten werken. Ambities van organisaties die IT slim willen inzetten. Omdat jouw business snel groeit en technologie continu verandert, zorgen wij voor rust en vertrouwen in jouw IT-processen. Met technologie op het niveau van jouw ambitie en de toekomst van jouw organisatie. Verandering die werkt en werkbaar is. Zo houden wij jouw business wendbaar.

Noordkade Veghel

Vooruitblikken op de industrie… vanaf een historische locatie uit de industrie. De Noordkade is al meer dan een eeuw in beweging. Op deze plek werd in 1915 door de boerencoöperatie CHV de grootste mengvoederfabriek in gebruik genomen. Honderd jaar later is het terrein omgetoverd tot een bruisende hotspot waar kunst, cultuur, food en leisure de kern van een levendig geheel vormen.

Tijdens het event is het netwerkplein non-stop geopend. Wil jij een keer 1 op 1 sparren met technologiereuzen Microsoft en SAP? Of ga je de highscore neerzetten tijdens de interactieve games die Ctac met partner PSV Gaming heeft ontwikkeld? Alles is mogelijk.