Ctac ondersteunt met toewijding het team “Voor Pieter-Paul”, dat op 6 juni deelneemt aan Alpe d’HuZes. Dit unieke sportevenement promoot kankeronderzoek en verbetert de levenskwaliteit van getroffenen.

Deze toewijding komt voort uit onze wens om Pieter-Paul Saasen, de voormalige CEO van Ctac, te herdenken, die vorig jaar na een moedige strijd tegen deze ziekte is overleden. Hoewel ons oorspronkelijke voornemen was om zelf deel te nemen aan Alpe d’HuZes op 6 juni, bleek bij onze aanmelding dat het maximaal aantal deelnemers al was bereikt. Niettemin hebben we besloten om ter nagedachtenis aan Pieter-Paul zelf een reeks sportieve activiteiten te organiseren op 1 juni, met als doel geld in te zamelen voor het KWF. Het idee voor deze actie kwam van Carlijn Veraa, tevens lid van het organisatieteam. De opbrengsten van deze actie zullen worden gedoneerd aan het team “Voor Pieter-Paul”, dat bestaat uit zijn gezin, dat op 6 juni zal deelnemen aan Alpe d’HuZes.

Op 1 juni zullen we van start gaan met verschillende sportieve activiteiten, die aansluiten op de mogelijkheden die ook geboden worden tijdens de Alpe d’HuZes zelf. Deze activiteiten omvatten onder andere een fietstocht van 200 km, een fietstocht van 80 km en een wandeltocht van 35 km. We zijn verheugd te zien dat er veel steun is voor deze actie, niet alleen vanuit Ctac Nederland, maar ook vanuit andere onderdelen van de Ctac Group, zoals Ctac België en Oliver IT, die ook deelnemen aan de sportieve activiteiten.

De voorbereidingen voor de sportieve activiteiten zijn momenteel in volle gang. De deelnemers zijn hard aan het trainen om zichzelf klaar te stomen voor de fietstochten en de wandeling. Anita Franken, één van de organisatoren van de actie, benadrukt het belang van deelname en steun: “Het is inspirerend om te zien hoe gedreven ons team is, en niet alleen binnen Ctac, maar vanuit de gehele groep. Ons belangrijkste doel is om deel te nemen ter nagedachtenis aan Pieter-Paul en ter ondersteuning van het KWF. Hoewel we dit jaar zelf niet kunnen deelnemen aan de Alpe d’HuZes, kunnen we natuurlijk wel een team steunen door te doneren.

Deze actie heeft voor ons allemaal een diepe persoonlijke betekenis. Anita deelt haar persoonlijke motivatie: “Pieter-Paul’s vastberadenheid en doorzettingsvermogen zijn voor mij een bron van inspiratie geweest, en ik weet dat dit voor veel anderen in ons team geldt.” Anita benadrukt het belang van hoop en voortdurende inzet: “Het is van cruciaal belang dat we deze strijd nooit opgeven.” Deze woorden weerspiegelen onze vastberadenheid om door te blijven gaan, zelfs in moeilijke tijden, wat ook wordt belichaamd in het motto van Alpe d’HuZes: “Opgeven is geen optie”.

Met deze actie hopen we niet alleen het KWF te ondersteunen, maar ook de herinnering aan Pieter-Paul levend te houden. We roepen daarom iedereen op om ons te steunen in deze belangrijke missie. Jouw bijdrage is van grote waarde. Scan de QR-code of klik hier om te doneren en help ons samen een positief verschil te maken.