Raad van commissarissen

De raad van commissarissen, afgekort RvC, is in Nederland het toezichthoudende orgaan van naamloze vennootschappen en besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid. De raad van commissarissen van Ctac N.V. bestaat uit de heer Hendriks, de heer Vernaus en mevrouw Karsten. We stellen ze graag aan je voor.

De heer H.J.G. Hendriks (1950)

Nederlandse nationaliteit.

Voorzitter van de raad van commissarissen.

De heer Hendriks heeft brede bestuurlijke ervaring opgedaan. Hij was o.a. CEO van Philips Benelux, voorzitter van het Philips Pensioen Fonds, bestuurslid bij VNO/NCW en FME, thans voorzitter raad van commissarissen van CZ en lid raad van commissarissen van FHG Groep en Pala Groep.

Tevens is de heer Hendriks betrokken bij diverse start-ups en houdt toezichthoudende posities in de culturele sector.

Benoemd tot commissaris van Ctac in mei 2021. Huidige termijn is voor vier jaar tot de datum van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 2025.

De heer L.A.M. Vernaus (1965)

Nederlandse nationaliteit.

De heer Vernaus is werkzaam als Chief Financial Officer bij GreenV, een dochteronderneming van HAL. Hij heeft diverse bestuursfuncties (CEO/CFO/COO) gehad bij uiteenlopende grote en middelgrote vennootschappen als Bosal Group, Van Gansewinkel Group, LeasePlan en Unilever, en is voormalig commissaris en voorzitter van de auditcommissie bij het ROC Amsterdam & Flevoland geweest.

Benoemd tot commissaris van Ctac in mei 2021. Huidige termijn is voor vier jaar tot de datum van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 2025.

Mevrouw E. Karsten (1954)

Nederlandse nationaliteit.

Mevrouw Karsten staat bekend als een professioneel directeur/bestuurder met ruime ervaring zowel in middelgrote als grote (beursgenoteerde) bedrijven en non-profitorganisaties. Mevrouw Karsten heeft ervaring op commercieel, operationeel, ICT, HRM en reorganisatie/fusie gebied. Ook is zij bekend met vraagstukken op het snijvlak van politiek en bedrijfsleven.

Benoemd tot commissaris van Ctac in mei 2014. Huidige termijn is voor vier jaar tot de datum van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 2022.

MIS GEEN ENKELE CTAC UPDATE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief