Raad van Commissarissen

De raad van commissarissen, afgekort RvC, is in Nederland het toezichthoudende orgaan van naamloze vennootschappen en besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid. De Raad van commissarissen van Ctac NV bestaat uit de heer Van de Weerdhof, de heer Kraaijenzank en mevrouw Karsten. We stellen ze graag aan je voor.

De heer G. van de Weerdhof (1966)

Nederlandse nationaliteit.

Voorzitter van de raad van commissarissen.

De heer Van de Weerdhof heeft bestuurlijke ervaring opgedaan bij bedrijven zoals RFS Holland Holding B.V., Esprit N.V., Pearle Europe B.V., PepsiCo International en Procter & Gamble Benelux N.V. De heer Van de Weerdhof is bekend met ondernemingen met een beursnotering en heeft naast relevante werkervaring ook ervaring als toezichthouder.

Belangrijke nevenfuncties:

  • Voorzitter van de raad van commissarissen
  • Commissaris bij Sligro Food Group N.V., Accel Group N.V. en Safestore Ltd.
  • Lid raad van toezicht Stichting Het Wereld Natuur Fonds-Nederland.

Benoemd tot commissaris van Ctac in mei 2017. Huidige termijn is voor vier jaar tot de datum van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 2021.

De heer E. Kraaijenzank (1956)

Nederlandse nationaliteit.

De heer Kraaijenzank heeft bestuurlijke ervaring opgedaan bij beursgenoteerde bedrijven als Exact en KPN. De heer Kraaijenzank staat bekend als een financiële professional met ervaring in zowel grote als kleine ondernemingen, start-ups en snelgroeiende bedrijven.

Belangrijke nevenfuncties:

  • Commissaris bij WLN B.V.

Benoemd tot commissaris van Ctac in mei 2009. Huidige termijn is voor één jaar tot de datum van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 2021.

 

Mevrouw E. Karsten (1954)

Nederlandse nationaliteit.

Mevrouw Karsten staat bekend als een professioneel directeur/bestuurder met ruime ervaring zowel in middelgrote als grote (beursgenoteerde) bedrijven en non-profitorganisaties. Mevrouw Karsten heeft ervaring op commercieel, operationeel, ICT, HRM en reorganisatie/fusie gebied. Ook is zij bekend met vraagstukken op het snijvlak van politiek en bedrijfsleven.

Benoemd tot commissaris van Ctac in mei 2014. Huidige termijn is voor vier jaar tot de datum van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 2022.

MIS GEEN ENKELE CTAC UPDATE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief