Data & Analytics

Zet data om naar inzichten en neem slimmere en effectievere beslissingen die jouw organisatie verder brengen.

Danny Pieters

Business Development Manager

Maak data en analytics een integraal onderdeel van jouw bedrijfsprocessen

Signaleer sneller nieuwe kansen en speel beter in op klantwensen

Advies over analytics tools, ondersteuning bij dataverzameling en hulp bij data science

Data & Analytics: Doe er je voordeel mee!

Data, informatie, beslissingen. Een voor de hand liggend rijtje, maar in de praktijk geen vanzelfsprekendheid. Daardoor mis je wellicht kansen. Want hoe je het ook wendt of keert, als je in staat bent om data goed te ordenen, te analyseren, te verwerken en zelfs te voorspellen, betekent dat veel voor je organisatie.

Op zoek naar de parels

Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk. Dat begrijpen we. Data is als water uit de kraan en op dit moment werkt elke organisatie al met veel data. Dus het is niet de vraag of, maar vooral hoe je dat nu doet? Waar bevinden zich de verborgen parels in jouw organisatie? Kan het slimmer en effectiever? Uit ervaring weten wij: vaak wel. Ook hier is het Cruijffiaanse gezegde van toepassing; je gaat het pas zien als je het doorhebt.

De hele organisatie profiteert

Tot voor kort stond data-analytics synoniem voor het verkrijgen van gegevens uit verschillende systemen. Wat vaak als ingewikkeld werd ervaren. Tegenwoordig is analytics een vast onderdeel van de oplossingen en daardoor eenvoudig en snel door de gehele organisatie te gebruiken. Medewerkers zijn zelf in staat data te analyseren en rapportages te maken waardoor zij beter in staat zijn onderbouwde beslissingen te nemen. Ze kunnen eenvoudiger nieuwe kansen signaleren, processen efficiënter inrichten en beter inspelen op de wensen van de klant. Kortom, werken aan omzetgroei en kostenbesparing tegelijkertijd.

Creëer een voorsprong

Analytics heeft de voorbije jaren enorme ontwikkelingen doorgemaakt. We combineren data, analytics, Machine Learning en procesintegratie om te komen tot nieuwe inzichten. Zo is de gehele organisatie in staat om data-driven te werken. Bij Ctac werken we elke dag aan verschillende architectuur-vraagstukken en adviseren je op basis van jouw specifieke klantvraag en situatie. Zo werken we aan het optimaliseren van de organisatie met als doel meer tevreden klanten, kostenbesparing en omzetmaximalisatie; iedereen in de organisatie heeft er dus baat bij.

Dankzij Embedded Analytics, Self-Service Analytics, Augmented Analytics en Data Engineering & Architectuur, krijgt elke organisatie meer grip en inzicht in de data en zelfs de mogelijkheid om toekomstige resultaten te voorspellen. Zodat je altijd een stap vooruit bent.

Benieuwd hoe jouw organisatie met data en analytics aan de slag kan? Ctac helpt je graag; van laagdrempelig advies tot nauwkeurige uitvoering en scherpe monitoring. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Kom meer te weten over Data & Analytics

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.