Expertise

SAP Process Orchestration

Automatiseer en optimaliseer je bedrijfsprocessen met SAP’s krachtige integratie-oplossing; SAP PO.
Aart van der Wilt

SAP project adviseur

Neem contact op

Automatiseer en optimaliseer je processen met één krachtige oplossing

SAP Process Orchestration (PO) helpt je bij het automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. SAP Process Orchestration bestaat uit verschillende producten die samen een krachtige integratieoplossing vormen.

SAP Business Process Management (BPM)
Met behulp van SAP BPM kunnen de IT-specialisten en de business van een organisatie op een gestandaardiseerde manier processen modelleren en beheren.

SAP Process Integration (PI)
SAP PI is het integratieplatform van SAP waarmee integraties tussen SAP en niet-SAP applicaties kunnen worden gerealiseerd, zowel binnen een organisatie (A2A – Application to Application) of buiten de organisatie (B2B – Business to Business). PI stelt organisaties in staat om grote hoeveelheden gegevens uit te wisselen tussen interne systemen onderling of met systemen buiten de organisatie.

SAP Business Rules Management (BRM)
Met SAP BRM kunnen organisatie beslissingen automatiseren met behulp van business rules. Met behulp van BRM kunnen vervolgens stromen in een integratieproces worden gestuurd.

Integreer

vlot SAP en niet-SAP omgevingen binnen én buiten je organisatie

Modelleer en beheer

je processen in één enkele omgeving

Neem

geautomatiseerde beslissingen met behulp van business rules

Van SAP PO naar Integration Suite

SAP Process Orchestration wordt door enorm veel organisaties gebruikt. SAP PO mist echter de voordelen die veel moderne cloud-oplossingen bieden. Cloud-oplossingen zijn altijd en overal toegankelijk, vergen geen onderhoud, bieden een hogere productiviteit en kunnen makkelijker worden opgeschaald.

SAP heeft inmiddels een end-of-life datum voor SAP PO afgekondigd en adviseert gebruikers om over te stappen naar de SAP Integration Suite.

Wil je meer weten over SAP Process Orchestration?

Of overweeg je om te migreren naar de SAP Integration Suite? Wij hebben veel ervaring met beide oplossingen en helpen jou graag om van jouw integratie een succes te maken.