Expertise

Data Sync Manager (DSM)

Verklein je data footprint en bespaar tijd door snel, geautomatiseerd en zelfstandig je test- en ontwikkeldata te verversen vanuit de productieomgeving.
Vergroot de dataveiligheid in je organisatie
Ververs data eenvoudig en snel
Werk met slimme, kleinere testsets
Danny Pieters

Data Specialist

Neem contact op

Data Sync Manager™: waarborg je dataveiligheid

Het veilig beheren van de data in je organisatie is belangrijker dan ooit. Bovendien moet jouw organisatie voldoen aan de strikte AVG/GDPR-wetgeving voor gegevensbescherming. Daarvoor is het cruciaal dat gevoelige informatie niet gekopieerd wordt buiten je productieomgeving.

Anonimiseer je data

Met Data Sync Manager™ van onze softwarepartner EPI-USE Labs kun je data geanonimiseerd kopiëren vanuit je productieomgeving. Daarbij is de data van begin tot eind anoniem. Daarnaast kun je met DSM een bestaande omgeving anonimiseren en zelfs dataobjecten na gebruik deleten. Data Sync Manager™ is door SAP gecertificeerd.

Kopieer, kloon, anonimiseer en verwijder data in realtime

Door te werken met Data Sync Manager™ ververs je testdata sneller, krijg je een slimme, kleinere testset en bevat je data geen gevoelige informatie meer. Gaat er bijvoorbeeld iets mis met een bestelling, klopt er iets niet met de salarisrun of moeten er specifieke testgevallen herhaald worden? Met Data Sync Manager™ kopieer, kloon, anonimiseer en verwijder je dataobjecten in slechts enkele minuten.

Een oplossing van onze partner EPI-USE Labs

Ctac en EPI-USE Labs hebben een hecht partnership. Samen helpen we klanten hun SAP landschappen te transformeren en de prestaties, het beheer en de beveiliging van SAP systemen te optimaliseren. De Data Sync Manager™ draagt bij aan betere test- en ontwikkeldata voor jouw SAP landschap én zorgt voor kostenbesparing.

Meerdere klanten in België en Nederland maken gebruik van oplossingen en diensten uit ons gezamenlijke portfolio. EPI-USE Labs levert haar oplossingen aan meer dan 1.100 klanten in 49 landen.

Meer info over DSM?

Wil jij je data footprint verkleinen en tijd besparen door snel, geautomatiseerd en zelfstandig je test- en ontwikkeldata te verversen vanuit de productieomgeving? Ons team van experts staat voor je klaar!

Neem contact op met Danny