Modern work

Haal meer uit jouw investering in Microsoft 365

Medewerkers verwachten moderne werkplekken. Digitaal, flexibel en mobiel. Bied jij de werkplek waarmee werknemers het beste uit zichzelf halen? Ontdek het met onze scan.

Haal het maximale uit je tools

Modern werken draait om efficiëntie. Om een cultuur waarin innovatie en flexibiliteit centraal staan. Om dat te bereiken heb je tools nodig. Zoals Microsoft 365. Het biedt de handvatten om je werkomgeving te transformeren. Maar veel organisaties halen niet het maximale uit de mogelijkheden die Microsoft 365 biedt. Hoe zit dat bij jou? Ctac helpt jouw organisatie om het maximale uit Microsoft 365 te halen.

Ben jij klaar om jouw werk te transformeren?

Vraag dan nu de gratis Microsoft 365 scan aan.

Wil jij ook

75% snellere installatie van nieuwe apparaten

64% minder tijd besteden aan e-mailverwerking

71% tijd besparen op routinetaken

Dan is het hoog tijd om een compleet beeld te krijgen van je huidige Microsoft 365-omgeving. Ctac helpt je daarbij, met een gratis scan. We identificeren knelpunten en dragen verbetermogelijkheden aan. Zodat je licenties optimaal benut en de gebruikersproductiviteit een boost krijgt.

De voordelen van een gratis Microsoft 365-scan voor jouw organisatie:

  • Gratis en vrijblijvend – De scan is volledig kosteloos en je zit nergens aan vast.
  • Gebruikersanalyse – Inzicht in het aantal gebruikers, licenties en actieve diensten.
  • Analyse – IT-experts beoordelen jouw beveiligingsinstellingen, beheerbeleid en compliance-status.
  • Optimalisatierapport – Concrete, praktische aanbevelingen om je omgeving te optimaliseren en de kracht van modern werken te ontsluiten.
Waarom Ctac?

Als officieel Microsoft partner zijn we gespecialiseerd in Microsoft 365. Onze experts voeren de scan objectief uit en zorgen voor een onafhankelijk rapport. Ontdek verborgen knelpunten en krijg waardevolle inzichten.

De 3-stappenmethode van Ctac

Modern werken is meer dan alleen techniek. Met Ctac bereik je jouw doelen sneller en eenvoudiger. We bieden niet alleen inzicht, maar helpen ook graag om een moderne werkplek te realiseren. Daarvoor ontwikkelden we een unieke 3-stappenmethode, ondersteund door geavanceerde AI.

1: AI-gestuurde automatisering

Automatiseer routinetaken zoals wachtwoordwijzigingen en software-updates. Hierdoor zijn je medewerkers alleen bezig met werk dat écht belangrijk is. Werk waar ze voldoening uithalen. Bovendien helpt AI om problemen razendsnel te detecteren en op te lossen.

2: Onaantastbare beveiliging met Zero Trust

Werknemers willen altijd en overal toegang tot de informatie en de applicaties die ze nodig hebben voor hun werk. Dat vergt complexe beveiligingsmaatregelen. Ctac zorgt voor continue verificatie en autorisatie om gevoelige data en systemen te beschermen. Zo bieden we verhoogde bescherming tegen geavanceerde bedreigingen.

3: De kracht van standaardisatie, op maat gemaakt

Iedere organisatie is uniek. Daarom bieden we oplossingen die perfect aansluiten op jouw specifieke doelstellingen, processen en uitdagingen. Ondersteund door AI die naadloze samenwerking stimuleert en bedrijfsprocessen optimaliseert. Onze adoptiestrategie waarborgt een soepele overstap.