Resourcing

Kom razendsnel in contact met ervaren professionals die beschikken over de juiste applicatie- en industriekennis.

Bemens je team vlot met de juiste professionals, van SAP consultant tot Agile coach

Introduceer een DevOps-cultuur en maak jezelf minder afhankelijk van grote IT-partijen

Laat je zorgen over resourcing over aan ons, een betrouwbare resourcingpartner

Ctac Resourcing: vind de beste mensen voor jouw project

Wil jij zelf de regie nemen over jouw IT- of businessprojecten? En heb je behoefte aan de juiste specialisten om jouw team te bemensen? Maak dan kennis met de uitgebreide mogelijkheden van Ctac Resourcing. Wij zorgen ervoor dat je snel over de beste mensen met de juiste kennis en expertise beschikt. Professionals die bovendien feilloos in jouw team passen. Zo houd je vaart in je projecten, introduceer je vlot een effectieve DevOps-cultuur en maak je jouw organisatie minder afhankelijk van externe partijen.

Kies uit honderden IT-professionals

Wij putten hiervoor uit een zorgvuldig samengestelde groep professionals. We beschikken over meer dan 400 ervaren consultants in vaste dienst. Daarnaast hebben wij een groot netwerk van freelance consultants met gemiddeld 18 jaar SAP ervaring. Tot slot kunnen we ook bouwen op de experts van partnerbedrijven. Afhankelijk van jouw wensen en eisen brengen we je snel in contact met mensen die over de industriekennis, de applicatiekennis, de skills en de persoonlijkheid beschikken waar je naar op zoek bent.

Beperkt je behoefte zich niet tot één project, maar wil je kunnen bouwen op de juiste professionals voor meerdere projecten of programma’s? Dan ondersteunen wij je bij het creëren van een flexibele schil met professionals die we vervolgens helemaal voor je managen.

Wil je meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van resourcing of ben je op zoek naar specifieke expertise? Neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking.

Heb je tijdelijk meer IT-expertise nodig? Vul dan je organisatie aan met geschikte consultants! Met Ctac als jouw co-driver vlieg je nooit uit de bocht in de rit naar een ideale consultant.

Bekijk nu onze animatie.

Download het Resourcing Magazine:

Download het Resourcing Magazine:
Ctac Resourcing: Vind de beste mensen voor jouw project

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.