Ctalk

Jouw dosis IT-expertise.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in IT? Bekijk dan alle afleveringen van Ctalk, onze online IT-talkshow. Presentatrice Annemarie van Campen gaat in gesprek met vooraanstaande IT-experts over de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Organisaties uit uiteenlopende branches schuiven aan tafel om hun IT-ervaringen en tips te delen met kijkers. Laat je bijpraten over actuele thema’s zoals next-gen ERP, hybride werken en cyber security. En ons expertpanel geeft real-time antwoord op jouw prangende vragen.

 

De nieuwste Ctalk: Technologie en data als drivers voor jouw duurzaamheidsstrategie.

In de eerste Ctalk aflevering van 2023 duiken we in het thema duurzaamheid. Want hoe belangrijk is duurzaam ondernemen in een tijd dat energieprijzen de pan uit rijzen, er een tekort is aan materialen en consumenten eerder voor goedkoop dan duurzaam kiezen?

Duurzaamheids – en IT experts Bob van Dal, Jaap Westland en Gerben Moerland nemen je mee naar de praktische kant van complexe SDG’s, vertellen je hoe je je IT-situatie klaar maakt voor een toekomst waarin duurzaamheid centraal staat en laten we zien hoe zelfs de kleinste bedrijven een grote impact kunnen maken.

Alle afleveringen van Seizoen 1 2022:

Ctalk 1: Hybride werken

In deze eerste aflevering werden de strategische keuzes en mogelijkheden die gepaard gaan met hybride werken besproken. Onder andere werd het nieuwe kantoor als social hub besproken en de technologie om het meeste uit hybride werken te halen.

Bekijk hier aflevering 1 terug.

Ctalk 2: Next-gen ERP

In de tweede aflevering bespraken we de juiste voorbereiding op de overstap naar next-gen ERP. PSV, SAP en Oliver IT gingen samen in gesprek over een breed scala aan onderwerpen,  zoals het belang van visie en strategie voor een gedegen scenario analyse en welke migratie-aanpak kies je.

Bekijk hier aflevering 2 terug.

Ctalk 3: Data Science

In de derde aflevering bespraken we hoe je de basis legt voor Data Science. New Skool Media was te gast en besprak samen met Ctac wat Data Science kan betekenen voor je organisatie en hoe je je organisatie klaarstoomt voor Data Science.

Bekijk hier aflevering 3 terug.

Ctalk 4: Unified Commerce

Dit keer hebben we het tijdens Ctalk over Unified Commerce en de zoektocht naar één gestroomlijnde winkelervaring voor al je kanalen en contactmomenten in de klantreis.

Bekijk hier aflevering 4 terug.

Ctalk 5: Van implementatie naar adoptie

In aflevering 5 van Ctalk hadden we het over digitale transformatie: van implementatie naar adoptie. Wanneer is een implementatie succesvol? En hoe zorg je voor draagvlak in je organisatie?

Bekijk hier aflevering 5 terug.

Ctalk 6: Datamanagement

In aflevering 6 van Ctalk onderzoeken we de ingrediënten voor succesvol datamanagement. Van datakwaliteit en tooling, tot governance en de samenstelling van je datateam.

Bekijk hier aflevering 6 terug.

Ctalk 7: Remote werken

In aflevering 7 van Ctalk  zoomen we in op remote werken. Wat is het effect op de teamcultuur en de binding met een bedrijf? Hoe kun je Microsoft Teams breder inzetten dan alleen bellen? En passen remote werken en workations wel bij elk bedrijf?

Bekijk hier aflevering 7 terug.

Ctalk 8: S/4HANA in de manufacturing

In aflevering 8 van Ctalk gaan we in op de uitdagingen binnen de manufacturing branche. Bedrijven kampen met een tekort aan materialen door de oorlog in Oekraïne en de nasleep van Covid-19. Hoe zorg je ervoor dat de financiële impact hiervan beperkt blijft. Welke impact heeft dit op de planning van je supply chain en de sales cycle die hiermee samenhangt?

Bekijk hier aflevering 8 terug.

Ctalk 9: Een terugblik op 2022

In alweer de laatste aflevering van 2022 blikken we – zoals gebruikelijk in de decembermaand – terug op alle IT-trends van het afgelopen jaar.

Presentatrice Fabienne de Vries neemt ons mee in de hoogtepunten van de acht afleveringen van 2022. Welke migratieaanpak richting S/4HANA kies je? Hoe haal je écht waarde uit data? Hoe bind en boei je je remote medewerker? Hoe ga je om met de globale tekorten? En is er nog wel plaats voor de kassa in een Unified Commerce landschap?

Bekijk hier de laatste aflevering van 2022 terug.

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.