Ctalk

Jouw maandelijkse dosis IT-expertise

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in IT? Schakel dan elke maand in bij Ctalk, onze splinternieuwe online talkshow. Presentatrice Fabienne de Vries gaat in gesprek met vooraanstaande IT-experts over de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Organisaties uit uiteenlopende branches schuiven aan tafel om hun IT-ervaringen en tips te delen met kijkers. Elke maand word je in een half uur bijgepraat over actuele thema’s zoals next-gen ERP, hybride werken en cyber security. En ons expertpanel geeft real-time antwoord op jouw prangende vragen.

Ctalk 5: Van implementatie naar adoptie

In aflevering 5 van Ctalk hebben we het over digitale transformatie: van implementatie naar adoptie. Wanneer is een implementatie succesvol? En hoe zorg je voor draagvlak in je organisatie?

Meld je aan en schakel donderdag 25 augustus om 11 uur in op LinkedIn Live.

Meld je hier aan voor aflevering 5.

Ctalk 4: Unified Commerce

Dit keer hebben we het tijdens Ctalk over Unified Commerce en de zoektocht naar één gestroomlijnde winkelervaring voor al je kanalen en contactmomenten in de klantreis.

Bekijk hier aflevering 4 terug.

Ctalk 3: Data Science

In de derde aflevering bespraken we hoe je de basis legt voor Data Science. New Skool Media was te gast en besprak samen met Ctac wat Data Science kan betekenen voor je organisatie en hoe je je organisatie klaarstoomt voor Data Science.

Bekijk hier aflevering 3 terug.

Ctalk 2: Next-gen ERP

In de tweede aflevering bespraken we de juiste voorbereiding op de overstap naar next-gen ERP. PSV, SAP en Oliver IT gingen samen in gesprek over een breed scala aan onderwerpen,  zoals het belang van visie en strategie voor een gedegen scenario analyse en welke migratie-aanpak kies je.

Bekijk hier aflevering 2 terug.

Ctalk 1: Hybride werken

In deze eerste aflevering werden de strategische keuzes en mogelijkheden die gepaard gaan met hybride werken besproken. Onder andere werd het nieuwe kantoor als social hub besproken en de technologie om het meeste uit hybride werken te halen.

Bekijk hier aflevering 1 terug.

MIS GEEN ENKELE CTAC UPDATE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief