AG Real Estate
AG REAL ESTATE STAP VOOR STAP NAAR DE CLOUD MET CTAC

De Belgische vastgoedgroep AG Real Estate groeit in snel tempo. Om die groei te faciliteren, staat digitalisering hoog op de agenda bij het bedrijf. Als Cloud Integrator van AG Real Estate host Ctac verschillende applicaties van het bedrijf. Daarnaast denkt Ctac voortdurend mee over nieuwe innovatiemogelijkheden binnen de organisatie, van ERP tot integratie-oplossingen en applicaties.

De uitdaging: een centrale ERP oplossing en digitalisering

AG Real Estate beschikte voorheen over een versplinterd datalandschap met een waaier aan best-of- breedpakketten. Dat zorgde ervoor dat veel belangrijke bedrijfsprocessen niet op elkaar waren afgestemd. De vastgoedgroep zocht daarom een centrale ERP oplossing om processen beter te stroomlijnen.

Toon Sneyers, Projectmanager IT bij AG Real Estate: “SAP kwam als meest geschikte oplossing naar voren. Als implementatiepartner kozen we Ctac, vanwege de ervaring die ze hebben in de sector en hun goede reputatie op het gebied van Cloud Hosting. Ctac realiseerde binnen de deadline een oplossing die onze core bedrijfsprocessen ondersteunt. We hebben nu volledig inzicht in de financiële opvolging van onze producten en diensten. Van de facturatie van huurgelden tot het beheer van huurcontracten, nieuwbouw- en renovatieprojecten en de bouw van koopwoningen. De volledige ERP-oplossing wordt door Ctac in de cloud gehost.”

“We hoeven ons niet druk te maken op welke server onze oplossingen staan en of applicaties werken. Ctac houdt de vinger aan de pols, beweegt met onze organisatie mee en ondersteunt ons om vooruit te blijven kijken. Dat noem ik een echte partner!”

Toon Sneyers, IT Project Manager bij AG Real Estate

Het resultaat: niet meer zoeken naar applicaties

Volgens Sneyers is het geen toeval dat Ctac bij een request for proposal (RFP) vaak als meest geschikte kandidaat naar voren komt. “Bij ieder project kijken we welke oplossing het beste past en welke partner ons het beste kan ondersteunen. We komen vaak uit bij Ctac omdat ze echt luisteren naar onze vraag. Ze zijn een uiterst professionele organisatie die bij iedere uitdaging een passende oplossing vindt”, aldus Sneyers. “Bij AG Real Estate beschouwen we Ctac niet alleen als onze SAP leverancier, maar echt als onze Cloud Integrator. We hoeven ons niet druk te maken op welke server onze oplossingen staan en of applicaties werken. Ctac houdt de vinger aan de pols, beweegt met onze organisatie mee en ondersteunt ons om vooruit te blijven kijken. Dat noem ik een echte partner!”

DOWNLOAD KLANTVERHAAL ALS PDF
AG Real Estate, een 100% dochteronderneming van AG Insurance, is actief in verschillende domeinen binnen de vastgoedsector: Asset & Property Management, Development & Construction Management, PPP & Real Estate Finance en ook, via haar dochteronderneming Interparking, Car Park Management. AG Real Estate beheert, voor eigen rekening en voor rekening van derden, een portefeuille van om en bij de 6 miljard euro.

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.