sector

Manufacturing

Een optimale inzet van mens en machine? Dat begint bij inzicht in je marges en grip op je processen. Een sterk en wendbaar IT-systeem vormt de basis voor een succesvol manufacturingbedrijf.
Creëer proactief inzicht
Stroomlijn je digitale supply chain
Integreer processen en machines
Aart van der Wilt

SAP project adviseur

Neem contact op

Onze visie op de sector

De invloed van de eindklant groeit, productiebedrijven bieden vaker diensten aan in plaats van producten en door Industry 4.0 lijken technologische mogelijkheden oneindig. Als producent wil je de flexibiliteit hebben om in te spelen op de trends in en vraag uit de markt. Je wilt je klanten tevreden houden, afspraken nakomen en zekerheid bieden – ook als marges onder druk staan. Om te blijven groeien is het essentieel om dat spanningsveld optimaal af te stemmen. Met onze branchekennis, applicatiekennis en services, helpen we je daarbij.

Geïntegreerde processen

Om als productiebedrijf je bedrijfsvoering te borgen en kwaliteit te blijven leveren, is inzicht belangrijk. Een betrouwbaar, snel en eenvoudig beheersbaar IT-landschap vormt hierin de basis. Door slim gebruik te maken van de systemen en software in jouw productiebedrijf, creëer je een naadloze integratie met de processen en de machines op de werkvloer, en maak je jouw productiebedrijf wendbaar. Hierdoor speel je makkelijk in op veranderingen in de markt en stuur je razendsnel bij als iets misgaat.

erp productie maakindustrie integratie sap 4 hana ctac boomi

Jouw partner in manufacturing

Onze kracht in de maakindustrie ligt in onze ruime ervaring. Met diepgaande, branche-specifieke kennis en expertise staan onze manufacturing-experts naast je. Geen u vraagt, wij draaien, maar we adviseren voordat we gaan uitvoeren. Wat heeft jouw productiebedrijf precies nodig? Waar loop je nou écht tegen aan? En wat is de beste oplossing? Pragmatisch, betrouwbaar en ervaren: wij zijn jouw partner in de maakindustrie.

Zelf ook een succesverhaal kunnen vertellen? Wij helpen graag.

Bedrijfsbrede IT-ondersteuning

Als productiespecialist vertalen we jouw visie naar de IT-situatie die het best bij je onderneming past. We hebben diepgaande technische kennis van applicaties zoals SAP S/4HANA ERP, inriver PIM, shopfloor-control, WMS, en BI, en denken ook graag mee met consultancyvraagstukken rondom data- en cloudstrategie, supply chain-optimalisatie, integraties, security, licentiebeheer en vergevorderde IT-optimalisaties. Kortom, we ondersteunen je op elk gebied en zetten een geïntegreerde IT-architectuur op die bij de specifieke situatie van jouw organisatie past.

“Ctac voelde onze bedrijfscultuur goed aan, waardoor de juiste consultants ingezet werden. Zij kwamen ons niet vertellen hoe het moest, maar ze luisterden goed naar ons en boden ons daardoor passende oplossingen."

Jan Boerkamp, Managing Director, Carlisle Europe

Intercompany ERP

SAP S/4HANA Cloud is een zeer compleet, schaalbaar, modulair ERP-platform voor MKB- en grote ondernemingen, aangedreven door AI en Analytics.

SAP S/4HANA

inriver PIM

Verzamel, verrijk en verstuur je productdata eenvoudig en snel. Met inriver PIM beschik je altijd over realtime data op elk verkoopkanaal.

Inriver PIM

IT-architectuur en -roadmap

Met Ctac Next werk je toe naar een toekomstvast en beheersbaar systeemlandschap. Op basis van een duidelijke visie, een heldere architectuur en een overzichtelijke roadmap.

Next: IT maturity audit

Cloud strategie

Ontzorg je IT-afdeling en wees voorbereid op iedere verandering dankzij een wendbare en schaalbare cloudinfrastructuur als basis van jouw organisatie.

Cloud

Supply Chain Optimalisatie

Slimmer samenwerken binnen de keten om klanten sneller en vollediger van dienst te zijn. Ctac kent de bottlenecks en kan met best-practices jouw organisatie adviseren.

Supply Chain Optimalisatie

Cyber Security

Cybercriminaliteit, hacks, datadiefstal of sabotage kunnen voor enorme schade zorgen. Met Ctac houd je jouw systemen en data veilig.

Cyber Security
"SAP EWM heeft een standaard interface voor het realiseren van een geautomatiseerd warehouse, namelijk Material Flow System. Ctac heeft daar veel ervaring mee, dus na enkele brainstormsessies wisten we wat de meest ideale koppeling is tussen EWM en het besturingssysteem van de robots. Nu kunnen we snel doorpakken.” Mark Menting, Global Process Owner Logistics bij Prodrive Technologies
Oplossingen

Succesvolle oplossingen binnen de sector

ERP tech industry chemical hana sap 4 ctac
SAP S/4HANA ERP

Ctac is al 30 jaar SAP ERP marktleider binnen de maakindustrie. We kennen je uitdagingen als geen ander en weten deze te vertalen naar de mogelijkheden van de software.

Relevante link
erp wholesale groothandel crm sap pim inriver
WMS

Stroomlijn, vereenvoudig en optimaliseer je Warehouse activiteiten met SAP EWM: de volledig geïntegreerde WMS-oplossing van SAP.

SAP EWM WMS
conveyor belt manufacturing sap hana public
Integraties

Integreer eenvoudig met hardware, externe dienstverleners, verkoopkanalen, EDI. Ctac is de IT-integratiespecialist binnen de productie branche.

Integraties
moderne werkplek modern workplace microsoft teams security hardware laptop employee experience self service
Moderne werkplek

Overal en altijd online binnen jouw veilige bedrijfsomgeving. Van hardware tot software en van next-level samenwerking via Teams tot aan Cyber Security.

Relevante link

SAP S/4HANA als groepsoplossing voor AnalytiChem

Hoe zorg je ervoor dat alle dochterondernemingen binnen je investeringsgroep dezelfde ‘taal’ spreken? De Duitse AnalytiChem Group kiest voor SAP S/4HANA, als gemeenschappelijk ERP-platform voor alle bestaande en nog te acquireren bedrijven.

analytichem erp hana sap manufacturing productie copy
Manufacturing bij Ctac

Bij Ctac zijn we jouw partner in de manufacturing-industrie. Met een gestroomlijnde supply chain en geoptimaliseerde processen, creëer jij een optimale inzet van mens en machine. We combineren onze technische kennis van applicaties als SAP S/4HANA, SAP EWM en inriver PIM, met onze bedrijfskennis op het gebied van data- en cloudstrategie en ervaring in de productiewereld. Zo ontwikkelen we samen het optimale IT-landschap voor jouw business.