Expertise

SAP EWM

Stroomlijnen, vereenvoudigen en optimaliseren van magazijnactiviteiten
Aart van der Wilt

SAP project adviseur

Neem contact op

Grip op magazijnactiviteiten en klantwensen

WMS volledig geïntegreerd binnen SAP

Gebruiksvriendelijk en schaalbaar

Snelheid is essentieel in het magazijn, omdat geoptimaliseerde operationele processen leiden tot kostenbesparing en tevreden klanten. Met SAP EWM kun je alle dagelijkse magazijnactiviteiten beheren en verbeteren. Het omvat slimme pick- en packprocessen, handheld-apparaten (smartphones/tablets/RF-scanners), barcode scanning, cycle counting en integratie met verzendsystemen.

Gebruiksvriendelijkheid voor elke magazijnmedewerker

Bij SAP EWM staat gebruiksgemak voorop. Duidelijke schermen (beschikbaar in verschillende talen, waaronder Pools, Arabisch, enzovoort) en logische processen stellen pickers in staat om snel en accuraat te werken. SAP EWM is bijzonder gebruiksvriendelijk voor magazijnmedewerkers en maakt direct verbinding met de ERP-data. Alle magazijnbewegingen, van inkomende goederen tot verzending, worden real-time geregistreerd in het ERP-voorraadrecord, waardoor een uniform inzicht binnen het bedrijf wordt gegarandeerd.

SAP EWM Dashboards

Deze dashboards bieden je real-time inzicht in magazijnactiviteiten op basis van rollen. Ingebouwde KPI’s, belangrijke statistieken, herinneringen en shortcuts verminderen de tijd die normaal gesproken nodig is voor handmatige rapportage.

Met SAP EWM WMS…

  • Verhoog je arbeidsproductiviteit
  • Verminder je verspilling van goederen
  • Lever je foutloos en op tijd
  • Optimaliseer je het gebruik van je schappen/magazijnlocaties
  • Traceer je in real-time alle magazijnbewegingen en transacties

Je warehouse activiteiten stroomlijnen, vereenvoudigen en optimaliseren?

Neem contact op met Ctac voor meer informatie of een demonstratie.