Expertise

SAP Fiori

Geef je medewerkers toegang tot alle kracht van je systeem via een gepersonaliseerd scherm met intuïtieve apps met SAP Fiori.

Ontsluit SAP op een gebruiksvriendelijk manier voor je hele organisatie. Met SAP Fiori krijgen je medewerkers toegang tot alle kracht van je systeem via een selectie intuïtieve apps. De apps zijn aan te passen op je bedrijfsvoering en jij bepaalt de mate van toegang per medewerker.

SAP Fiori implementeren is makkelijk met de hulp van Ctac. Wij analyseren jouw bedrijf en passen Fiori aan op jouw benodigdheden. Geef Fiori vorm in je eigen huisstijl en creëer nieuwe, op maat gemaakte apps. Fiori maakt SAP gebruiksvriendelijker en flexibeler dan ooit. Gebruik SAP Fiori-apps of benut de voordelen van nieuwe oplossingen die gebruik maken van de user experience (UX) van Fiori, zoals SAP S/4HANA, Ariba Mobile en SAP Cloud for Customer.

Waarom SAP Fiori?

SAP Fiori 2.0 is de nieuwste evolutie van de gebruikservaring voor SAP S/4HANA. Het gebruiksvriendelijke ontwerpconcept richt zich op de manier waarop medewerkers werken en biedt een aantal zakelijke voordelen:

  • Verhoog je productiviteit: snellere en directe toegang to relevantie informatie en applicaties
  • Transparantie over zaken die je aandacht nodig hebben: je ontvangt tijdig meldingen
  • Helpt gebruikers beslissen wat de vervolgstappen zijn
  • Maakt het voor gebruikers mogelijk om snelle en weloverwogen acties te ondernemen
  • Verhoogde gebruikerstevredenheid

User experience voor SAP S/4HANA met SAP Fiori 3.0

Bekijk SAP Fiori 3.0 en ontdek de geweldige gebruikerservaring van Fiori. Ervaar wat de mogelijkheden zijn met SAP S/4HANA voor uw bedrijf.

Bekijk de video hieronder.

Benieuwd hoe Ctac je kan helpen?

Webfleet migreert probleemloos naar SAP S/4HANA.

Michael Oehme, Vice President IT bij Webfleet, riep daarvoor de hulp in van zijn vertrouwde IT-partner Ctac. Hij zet in dit klantverhaal de succesfactoren van de migratie-aanpak op een rijtje.

Lees hier het klantverhaal