In deze recording:

  • Korte overview Digital Product PassportWat is het en voor wie wordt het verplicht?
  • Gebruik van PIM: Hoe kan PIM je helpen bij het beheren en optimaliseren van je productdata?
  • Aanpak: Welke stappen moet je nemen om aan de juiste richtlijnen te voldoen?
  • Live demo: We geven een demonstratie, waarbij we de focus leggen op de PDG-oplossing (Product Data Governance) binnen inriver PIM. Deze module helpt je omgaan met productdata en bereidt je voor op de nieuwe EU-verplichtingen zoals het DPP, AGEC, en andere opkomende wetten die de circulaire economie moeten stimuleren
  • Klantcase GarciaWe laten een klantcase zien van onze klant Garcia, waarin we demonstreren hoe wij de PDG-module hebben geïmplementeerd en hoe het Digital Product Passport er live uitziet

Klaar voor het DPP

In een snel veranderende markt staan organisaties vaak voor complexe uitdagingen op het gebied van datamanagement en productinformatie. Ben je als bedrijf bijvoorbeeld afhankelijk van veel uiteenlopende systemen? Dan is de kans groot dat je geconfronteerd wordt met datafragmentatie en inefficiëntie.

De wetgevingen maken deze tijden vele wijzingen door. Hoe zorg jij ervoor dat je de juiste data op productniveau op orde hebt, conform deze wetgevingen? Het beheren van productinformatie kan hierin een obstakel vormen, met inconsistentie en gemiste verkoopkansen tot gevolg. PIM to the rescue!

Door een Product Information Management (PIM) systeem te gebruiken als de ‘single source of truth’, bied je deze uitdagingen het hoofd en stroomlijn je jouw product datamanagement. In deze recording vertellen we je hoe! Meer zelfs, we demonstreren ook het Digital Product Passport voor onze klant Garcia.

Bekijk nu de video-recording en bereid je voor op een duurzame toekomst!

Mis deze kans niet om je bedrijf klaar te stomen voor de toekomst van producttransparantie en compliance.