DE 3 BELANGRIJKSTE ONDERDELEN VAN HET XV POS-SYSTEEM

Gedetailleerde verkooprapporten

Te genereren op basis van product, tijd, werknemers, totale opbrengst van verkochte artikelen, nettowinst, winstpercentage en brutomarge.

Voorraadbeheer bijhouden

Een van de belangrijkste functies van het POS-systeem is voorraadbeheer. Het houdt in wezen alle producten in uw assortiment bij, zodat je weet wanneer het tijd is om specifieke producten te bestellen of niet.

Snelle momentopnamen

Door middel van de informatieve en overzichtelijke grafieken die we ter beschikking stellen, kun je op elk moment snel en gemakkelijk inzicht krijgen in de verkoopprestaties van al je winkels.

XV Retail Suite

Bereik Retail Excellence met een POS-oplossing van formaat

XV Retail is een excellente POS-oplossing voor de centraal aangestuurde B2B en B2C Food en Non-food retailer, waarmee je al jouw kassaprocessen regelt. Hoe complex ze ook zijn en waar en wanneer de transactie ook plaatsvindt, de consument bepaalt.

Lees hier verder over XV Retail

Hybride cloudarchitectuur

Door onze unieke hybride cloudarchitectuur integreert XV Retail realtime met OMS-, CRM- en loyaltysystemen en laat zich moeiteloos koppelen aan andere onderdelen van jouw IT-omgeving. Even geen internetverbinding in je winkel? Ook dan kunnen onze POS, SelfCheckout (SCO) en mobiele oplossing offline verder. En software-updates voeren we gewoon overdag uit terwijl de winkel open is, zonder downtime. Dit doen wij zonder winkelserver. Daarbij maakt het niet uit om hoeveel winkels en kassa’s het gaat.

Voorkom lange wachtrijen met het XV POS-systeem

Retailers willen de klant een zo prettig mogelijke winkelervaring bieden. Lange wachttijden tijdens piekdagen zijn dan ook niet wenselijk. Daarnaast hebben retailers te maken met toenemende personeelstekorten, waardoor ze de gewenste shop-experience niet altijd kunnen bieden. Door het introduceren van XV Retail Self-Checkout kunnen retailers specifiek op het vlak van effectiviteit en efficiëntie slagen maken.

De zelfscankassa is de toekomst

Een must-have voor elke retailer?

Hoe profiteren zowel de consument als de retailer van de verschillende oplossingen en technieken? En is er werkelijk zoveel vraag naar deze oplossingen als technische aanbieders en retailers denken?

Meer weten over de mogelijkheden van XV Retail kassasystemen?

Onze specialisten van Ctac helpen je graag verder. Neem contact op met onze Unified Commerce-specialist Ivo van der Raad.

Neem contact op met Ivo.

Ivo van der Raad

Unified Commerce Expert