Ctac Official Partner van PSV tot en met 2024

15 april 2021
Overig
2 min leestijd

Ctac Official Partner van PSV tot en met 2024

15 april 2021

PSV heet Ctac welkom in de sponsor- en partnerpiramide van de club. Het bedrijf, dat al jaren een lidmaatschap van PSV Business heeft, verbindt zich tot en met 2024 als Official Partner aan PSV.

Official Trainingskit Partner

Ctac is een IT-bedrijf dat gedurende de samenwerking PSV gaat ondersteunen als consultant op IT gebied. Voor supporters is het nieuwe partnership de komende drie seizoenen zichtbaar op de trainingskleding van de A-selectie. Het logo van Ctac komt op de achterzijde van de trainingscollectie te staan. Een primeur, want daarmee is Ctac per 1 juli de eerste Official Trainingskit Partner van PSV.

Versterken

Frans Janssen, Commercieel Directeur van PSV: “Dit is een mooie stap vooruit voor beide partijen. Ctac is sinds het seizoen 2011-2012 lid van PSV Business en deelt dezelfde kernwaarden als PSV. We weten dat we samen meer kunnen bereiken dan alleen, resultaatgericht en bewust van de rol die we in de maatschappij spelen. In gesprekken die we de afgelopen tijd met elkaar voerden kwam met name dat onderwerp zeer sterk aan bod. We zijn daarom ontzettend trots dat zij exact een decennium later Official Partner van de club worden en vanaf het nieuwe seizoen ook optisch zichtbaar zijn voor een groot publiek. Die groei zien wij graag.”

Ambities waarmaken

Voor Ctac is het nieuwe partnership een mogelijkheid om zichtbaarheid op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie te vergroten. Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac: “Net als PSV maakt Ctac ambities waar. De ambities van onze klanten en die van onze mensen. Elke collega wordt in staat gesteld om te groeien en zich te ontwikkelen. Daarbij staan vitaliteit, continu leren en persoonlijk leiderschap centraal. Onze samenwerking met PSV sluit daar naadloos op aan. We zijn al jaren lid van PSV Business en zijn partner van het High Tech Software Cluster van Brainport Eindhoven. De band met de regio is warm, de intense samenwerking met PSV helpt ons echter om nóg gerichter onder de aandacht te komen van jonge, talentvolle mensen die een baan in de IT ambiëren. Wij herkennen ons bovendien in PSV’s gedrevenheid, de wil om te winnen en het clubgevoel; samen toewerken naar dat moment waarop ambities, vakmanschap, ervaring en enthousiasme samenkomen en elkaar versterken. Mijn collega’s en ik kijken ernaar uit om PSV vooruit te helpen met onze passie voor technologie en ons scherpe oog voor bedrijfsprocessen.”

Check onze vacatures >>

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.