Expertise

SAP Datasphere

Open de deur naar waardevolle data.
Laszlo de Kleijn

Datamanagement & Analytics adviseur

Neem contact op

De waarde van data voor jouw organisatie kan aanzienlijk zijn, maar het benutten ervan is niet voor iedereen even eenvoudig. Vaak gaat waardevolle informatie verloren doordat gegevens niet effectief worden gevonden of benut. En dat is zonde, gezien de potentie die data kan hebben voor bedrijven.

Het belang van data is inmiddels onbetwistbaar, vooral in de huidige zakelijke omgeving. Klantverwachtingen zijn hooggespannen, en de wereld blijft voortdurend veranderen. Om hiermee om te gaan en snel en adequaat te reageren op veranderingen, is data van onschatbare waarde. De rapporten, prognoses en analyses die uit deze data worden gegenereerd, vormen de drijvende kracht achter zakelijk succes en innovatie, op voorwaarde dat je deze gegevens optimaal benut.

Het probleem met data is dat het al snel overweldigend kan worden. De hoeveelheid informatie uit diverse bronnen maakt het moeilijk om de juiste data en bijbehorende context te identificeren. Daarnaast is het beheer van data een complexe taak. Hoe zorg je ervoor dat de juiste mensen binnen je organisatie toegang hebben tot relevante data zonder ongewenste wijzigingen aan te brengen of elkaar in de weg te zitten?

Wat is SAP Datasphere?

De sleutel tot het optimaal benutten van data is SAP Datasphere. SAP Datasphere is een krachtig platform dat de potentie van data ontsluit en deze omzet in waardevolle strategische inzichten voor jouw organisatie. Het transformeert ruwe data in heldere inzichten met gemak.

Of je nu een snelgroeiende startup bent of een gevestigde onderneming, SAP Datasphere stelt je in staat om data uit diverse bronnen te verzamelen, integreren en analyseren. De kennis die je hiermee vergaart, vormt de basis voor slimmere en snellere besluitvorming.

SAP Platinum Partner

Ctac werkt als Platinum Partner nauw samen met SAP voor het leveren van een optimale klantenservice. Deze speciale partnerwaardering hebben we verworven door onze 30 jaar SAP ervaring, het afleveren van 150 succesvolle SAP projecten en het opleiden en certificeren van 150 SAP professionals.

Unleash the Power of Business Data

Wil je het volledige verhaal van SAP Datasphere ontdekken? Lees dan de Solution Brief ‘Unleash the Power of Business Data with SAP Datasphere’ en ontdek meer over deze krachtige oplossing.

Lees en download de Solution Brief over SAP Datasphere

Drie voordelen van SAP Datasphere

Alle details en achtergrondinformatie over SAP Datasphere zijn te vinden in de Solution Brief. Hier geven we alvast een beknopt overzicht van de drie belangrijkste voordelen van SAP Datasphere voor jouw organisatie:

Alle data op één plek: Je data is momenteel waarschijnlijk verspreid over diverse databronnen, waaronder SAP-data en gegevens uit andere systemen. Met SAP Datasphere verzamel je al deze gegevens op één centrale locatie, waardoor het toegankelijk is voor gebruikers met verschillende behoeften.

Slimme inzichten, waardevolle resultaten: Bekijk je data als ingrediënten voor een gerecht. Je hebt misschien de ingrediënten, maar je mist het juiste recept. SAP Datasphere fungeert als jouw kookboek, waardoor het data voor je laat werken en waardevolle resultaten genereert die essentieel zijn voor jouw organisatie.

Schaalbaarheid: We begrijpen dat organisaties voortdurend evolueren, vooral in een snel veranderende omgeving. SAP Datasphere biedt de flexibiliteit om mee te groeien met jouw organisatie. Bovendien biedt het platform een rijke set aanvullende datasets waarmee je jouw eigen data nog waardevoller kunt maken.

Nieuwsgierig naar SAP Datasphere?

Heb jij ook moeite met het beheren van je data? Begrijp je de waarde ervan, maar vind je het lastig om er het maximale uit te halen? Dan kan SAP Datasphere ook voor jouw organisatie van onschatbare waarde zijn. Wil je meer te weten komen over de mogelijkheden? Dan ben je bij Ctac aan het juiste adres. Onze experts combineren kennis van jouw bedrijfsprocessen met een diepgaand begrip van de uitgebreide mogelijkheden die SAP Datasphere te bieden heeft.

Neem contact op met onze expert: Laszlo