Expertise

Microsoft Teams

Creëer eigen intranetomgevingen voor teams of tijdelijke projecten. Voorzie iedere omgeving van relevante informatie en applicaties.
Impressie CTAC
Ctac is Microsoft Solutions Partner
Al 56 certificeringen van Microsoft
Microsoft 365 specialist

Welkom bij de nieuwe manier van digitaal samenwerken. Met Microsoft Teams kun je je werk delen en moeiteloos digitaal met anderen samenwerken. Orden je projecten en teams, zodat iedere gebruiker beschikt over de noodzakelijke informatie. Geef de site de uitstraling van de organisatie mee. Maak alle betrokkenen en gegevens inzichtelijk en gemakkelijk vindbaar. Wissel ideeën en bestanden uit of zet een onderzoek, forum of blog op. Zo deel je de juiste informatie veilig met de juiste persoon, zowel binnen als buiten de organisatie.

Gebruiksvriendelijk samenwerken in Teams

In ons privéleven zijn we gewend aan het gemak van online delen, bijvoorbeeld via WhatsApp of Facebook. Maar veel bedrijven lopen nog achter als het op gebruiksgemak en online samenwerking aankomt. Teams, een onderdeel van Microsoft Office 365, zorgt voor een beter gebruiksgemak. Gebruikers werken in een gebruiksvriendelijk interface die naadloos samenwerkt met je andere Office 365 applicaties. Teams werkt op basis van de documentmanagementoplossing SharePoint. Daardoor kun je ook in Teams eenvoudig tegelijkertijd samenwerken aan bestanden.

Eén van de nadelen van de snel ontwikkelende netwerksamenleving is de wildgroei aan ‘makkelijk’ te gebruiken externe applicaties, zoals Dropbox en WeTransfer. Op korte termijn faciliteren deze applicaties het werk, maar op de lange termijn zorgen ze voor verwarring en afhankelijkheid. Ctac zorgt niet alleen voor een goede en naadloze integratie van Teams binnen de bestaande IT-omgeving, maar helpt organisaties ook met het opstellen van een ‘governance’ beleid. Zo werk je op een optimale en veilige manier samen.

Productvideo Microsoft Teams

Deze productvideo geeft je een rondleiding en laat je alle mogelijkheden zien van dit programma.

 

Teams is ongekend populair. Eind 2023 kende het samenwerkingsplatform al 320 miljoen maandelijks actieve gebruikers. Microsoft Teams is meer dan een tool om elkaar online te (video)bellen.

 

Ctac als implementatiepartner van Microsoft Teams

Als Business & Cloud integrator verbindt Ctac uw behoeften aan de beschikbare oplossingen van Microsoft Teams. Wil je meer weten over Microsoft Teams en de migratiemogelijkheden? We adviseren je graag over een overstap van on premises naar de cloud en helpen u bij het koppelen van Teams aan uw overige systemen.  Denk je er over na om Teams te gaan gebruiken of wil je hier meer informatie over hebben?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen graag.

Stel ons een vraag