Expertise

Microsoft 365

Met Microsoft 365 verbeter je de business productivity en faciliteer je de samenwerking in je organisatie. Microsoft 365 biedt je optimale mogelijkheden voor communicatie en het delen van informatie, inclusief de noodzakelijke veiligheid en compliance zoals AVG & GDPR.
Ctac is Microsoft Solutions Partner
Al 56 certificeringen van Microsoft
Microsoft 365 specialist

De behoeften van medewerkers veranderen. Zij willen kunnen werken in een inspirerende digitale omgeving die hen helpt. Hoe kom je tegemoet aan deze behoeftes? Microsoft 365 is de oplossing. Het brengt Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobility and Security samen in één complete, intelligente oplossing.

Met Microsoft 365 verhoog je de productiviteit van je medewerkers, je teams en de hele organisatie. Je kunt gebruikmaken van samenwerkingstools zoals Microsoft Teams, SharePoint en OneDrive. Je vereenvoudigt het beheer van gebruikers, devices en applicaties in je digitale werkomgeving. En met de ingebouwde intelligente beveiliging, bescherm je klantdata, bedrijfsinformatie en intellectueel eigendom. Dat alles volledig geïntegreerd, zodat samenwerken voor je medewerkers makkelijker is dan ooit.

Microsoft 365 Business

Deze productdemo laat zien hoe Microsoft 365 for Business de productiviteit verhoogt. Host onlinevergaderingen en live-uitzendingen, schrijf en bewerk samen bestanden en veel meer! Microsoft 365 for Business beschermt je gegevens, beschermt tegen cyberbeveiligingsrisico’s, helpt je meer gedaan te krijgen, houdt medewerkers verbonden, vereenvoudigt planning en biedt tal van andere functies.

Office 365

Met Office 365 heb je altijd en overal veilig toegang tot de vertrouwde apps voor e-mail, communicatie en samenwerking. Anywhere, anyhow, anytime. Of je nu online of offline werkt. En of je nu liever je laptop, tablet of smartphone gebruikt. Met Office 365 zijn je applicaties altijd up-to-date.

Microsoft Sharepoint

In ons privéleven zijn we gewend geraakt aan het gemak van online delen. Toch lopen veel bedrijven nog achter als het op gebruiksgemak en online samenwerking aankomt. Sharepoint, onderdeel van Microsoft Teams, zorgt voor een beter digital gebruiksgemak en verbetert de samenwerking. Het bevordert efficiënte samenwerking en documentmanagement in een gebruiksvriendelijke interface.

Je wilt dat de kennis in jouw organisatie veilig opgeslagen is, en makkelijk gedeeld en geraadpleegd kan worden. In SharePoint maak je informatie beter vindbaar voor alle medewerkers. Bovendien profiteer je van de veiligheids- en integratiemogelijkheden van het Microsoft 365 landschap. Ctac zorgt voor een naadloze integratie van Sharepoint binnen de IT-omgeving en helpt bij het ontwikkelen van een governance-beleid. Zo werk je op een optimale en veilige manier samen.

Ctac als implementatiepartner van Microsoft SharePoint

Als Business & Cloud integrator gaat Ctac altijd uit van jouw behoeften: wat heeft de organisatie nodig om de winstpunten van business productivity optimaal te benutten?

Wij matchen jouw behoeften met de beschikbare functionaliteiten van Microsoft SharePoint. Met de Route365 Cooker Sessie leer je hoe je een begin maakt met SharePoint en hoe je de mogelijkheden optimaal benut. Dat doen we op een leuke, interactieve manier die zorgt voor draagvlak in de organisatie.

Wil je meer weten over Microsoft Teams en de migratiemogelijkheden? We adviseren je graag over een overstap van on premises naar de cloud en helpen je bij het koppelen van Teams aan je overige systemen.  Denk je er over na om Teams te gaan gebruiken of wil je hier meer informatie over hebben?

Neem contact met ons op