Expertise

Cloud infrastructuren

Wees voorbereid op iedere verandering dankzij een wendbare en schaalbare cloudinfrastructuur als basis van jouw organisatie.
Ron Janssen

Cloud en Modern Workplace adviseur

Neem contact op

Pragmatisch advies over de beste cloudstrategie voor jouw organisatie

Private en public cloud, in-house of via partners Amazon en Microsoft

Meer dan 30 jaar ervaring als Business & Cloud integrator

Cloudinfrastructuren: maak je organisatie wendbaar en schaalbaar in de cloud

Ingrijpende veranderingen liggen tegenwoordig altijd op de loer. Dat kunnen maatschappelijke veranderingen zijn die gevolgen hebben voor je businessmodel. Of technische veranderingen die jouw IT-landschap beïnvloeden. Wat er ook gebeurt, jouw organisatie mag door die gebeurtenissen nooit stilvallen. Een wendbare en schaalbare IT-infrastructuur in de cloud helpt je daarbij.

Best passende cloudstrategie voor je cloud infrastructuur

Hoe maak je een overstap naar de cloud? En welke infrastructuur is het meest geschikt voor je organisatie? Ctac geeft je graag pragmatisch advies over de beste cloudstrategie en welke route naar de cloud het best aansluit bij jouw organisatie. Daarbij putten we uit meer dan 25 jaar ervaring en uit onze infrastructuuroplossingen in zowel de private cloud als de public clouds van Microsoft (Azure)Microsoft Azure Public Cloud, Amazon Web Services en SAP.

Van on-premise naar de private of public cloud

Van een on-premise infrastructuur overstappen op een SaaS-applicatie, zoals Microsoft 365 of SAP S/4 HANA, kan een mooie oplossing zijn om flexibeler te worden. Het is echter niet altijd mogelijk om bestaande systemen uit te faseren en over te stappen op nieuwe softwareapplicaties in de cloud.

Ctac heeft veel ervaring met het verplaatsen van huidige applicaties naar de cloud. Daarbij bieden we een cloudinfrastructuur met een schaalbare capaciteit waarvoor je betaalt op basis van gebruik. Dat betekent dat je niet van tevoren hoeft te investeren. En je hoeft je geen zorgen te maken of je voldoende rekenkracht of opslagcapaciteit hebt. Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw data veilig is en dat er back-ups en uitwijkmogelijkheden zijn in het geval van een calamiteit.

Pay-per-use en flexibele contractvormen

Voor iedere cloudstrategie biedt Ctac flexibiliteit in kosten (pay-per-use) en flexibiliteit in contractvormen en -looptijden. Zo kun je jouw organisatie optimaal en snel laten inspelen op iedere verandering en verhoog je de wendbaarheid en het vermogen om makkelijker te innoveren. Een IT-infrastructuur in de cloud maakt je organisatie wendbaarder en optimaal schaalbaar. Wil je meer weten over een overstap naar de cloud? Ctac helpt je graag! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ctalk: Journey to the Cloud

De switch van on-premise werken met je IT-landschap naar een operatie in de cloud is een grote stap. Of je nu je bestaande applicaties migreert of vanaf nul start met een cloud based ERP implementatie; je stapt af van het bekende en dat voelt misschien als een risico. Maar: een migratie naar de cloud levert ook grote voordelen op, waaronder kostenreductie op de lange termijn en verbeterde veerkracht, flexibiliteit, prestaties en schaalbaarheid van applicaties en processen.

Bekijk onze mogelijkheden op gebied van Cloud Infastructuur

Private, hybrid of public cloud?

Ontdek de meest geschikte cloudomgeving voor jouw organisatie met hulp van de ervaring en expertise van Ctac specialisten.

Cloud
Ctac Private Cloud

Beschik over een krachtige, veilige basis voor jouw cloudinfrastructuur en applicaties in de private cloud van Ctac.

Ctac Private Cloud
Amazon Web Services

AWS is de volgende stap in jouw cloud strategie.

Amazon Web Services
Microsoft Azure Public Cloud

Vertrouw op de stabiele Microsoft Azure Public Cloud als fundament voor je organisatie en ga aan de slag met intelligente toepassingen.

Microsoft Azure Public Cloud

Meer weten over Cloud Infrastructuren?

Ron Janssen

Cloud en Modern Workplace adviseur