Expertise

Boomi

Met Boomi verbind je eenvoudig een veelheid aan databronnen en applicaties met elkaar in de cloud.
Frederick Souhoka

Business Unit Manager Integration

Neem contact op

Boomi: koppel ál je applicaties en databronnen

Boomi is een integration Platform as a Service (iPaaS) waarmee je eenvoudig applicaties en databronnen met elkaar verbindt. Met één enkel geïntegreerd platform biedt Boomi (voorheen Dell Boomi) een krachtige oplossing voor integratie, API-beheer, databeheer en workflow-automatisering.

Vertrouw op één enkel platform

Voor integratie, API-beheer, databeheer en workflow-automatisering.

Profiteer van ingebouwde connectoren

Snel allerlei integraties tot stand te brengen.

Realiseer de meest complexe integraties

Boomi’s gebruiksvriendelijke drag-and-drop interface.

Snel en schaalbaar

Allerlei slimme functionaliteiten van Boomi zorgen dat nieuwe integraties snel en makkelijk kunnen worden opgezet. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke drag-and-drop interface van Boomi helpt je bij het realiseren en aanpassen van ál jouw integratieprocessen – zonder dat daar een regel code voor nodig is.

Snelheid is een groot voordeel van Boomi. Het platform beschikt standaard over een groot aantal ingebouwde connectoren waarmee je vlot tal van (cloud)applicaties verbindt. Met Boomi-suggest laat Boomi je profiteren van de collectieve intelligentie van andere gebruikers om ingewikkelde data mappings te genereren.

Maandelijkse updates

Boomi helpt je om snel een schaalbaar platform op te zetten met hoge beschikbaarheid in de Boomi Cloud. Het bedrijf rolt maandelijks updates uit en garandeert dat bestaande integraties blijven functioneren.  Daarnaast biedt Boomi via het Boomiverse toegang tot een uitgebreide knowledge base met onder andere how-to artikelen en best practices, documentatie en trainingsmateriaal. Niet voor niets noemt Gartner Boomi een ‘leader’ op het gebied iPaaS.

Meer informatie?

Ben je op zoek naar een krachtige oplossing die je helpt om een veelheid aan databronnen en systemen in de cloud met elkaar te verbinden? Dan praten wij je graag bij over de mogelijkheden van Boomi voor jouw organisatie.

Neem contact op met onze expert Frederick Souhoka. 

 

Frederick Souhoka

Business Unit Manager Integration