Contact

x
Business Partners
SAP

SAP

Als SAP Platinum partner is Ctac een belangrijke SAP partner. Als marktleider op het gebied van bedrijfsapplicaties helpt SAP organisaties om de complexiteit het hoofd te bieden, nieuwe kansen te creëren voor innovatie en groei, en de concurrentie voor te blijven.

Lees meer
United VARs

United VARs

Het netwerk van SAP partners, United VARs (Value Added Reseller), maakt het bedrijven makkelijk om grootschalige internationale projecten succesvol uit te voeren. Ctac vertegenwoordigt in dit netwerk de Benelux.

Lees meer
Dell Boomi

Dell Boomi

Om processen efficiënt te laten verlopen, moeten applicaties met elkaar kunnen praten. Integratie is key. Met Dell Boomi is het ontwikkelen, uitrollen en managen eenvoudig. Dankzij ingebouwde intelligentie verlopen zelfs de meest complexe integraties tot tien keer sneller.

Lees meer
IBM

IBM

Ctac is Advanced Business Partner van IBM. IBM is een van de wereldleiders op het gebied van Informatie Technologie (IT). Dit bedrijf is betrokken bij het uitvinden en integreren van hardware, software en diensten om vooruitstrevende bedrijven, instellingen en mensen succesvol te laten zijn.

Lees meer
inRiver

inRiver

Ctac is Platinum partner van inRiver. inRiver is leverancier van product informatie management-oplossingen. Op die manier helpt Ctac retailers, wholesalers en manufacturers om het complete (online)aankoopproces van klanten nog beter te stroomlijnen.

Lees meer
Kentico Gold Partner

Kentico Gold Partner

Kentico biedt alle verfijning van een geïntegreerde eCommerce-oplossing, zonder de kopzorgen en kosten die daar normaal bij komen kijken. Dit systeem biedt een uitgebreide CMS, online-marketing faciliteiten en is perfect voor contentgedreven websites.

Lees meer
Launch!

Launch!

Ctac en HCM-specialist Launch! zijn in 2014 een samenwerking gestart die klanten van beide bedrijven in staat stelt het SuccessFactors-cloud-platform van SAP succesvol in te zetten. Launch! is de grootste Nederlandse SAP SuccessFactors-partner en heeft reeds een indrukwekkend trackrecord.

Lees meer
Mendix

Mendix

Ctac werkt samen met Mendix, een leverancier van applicatie-Platform-as-a-Service-oplossing (aPaaS), waarmee organisaties applicaties kunnen ontwikkelen, integreren en aanpassen aan veranderende processen.

Lees meer
Microsoft

Microsoft

Ctac is Gold Partner van Microsoft en verzorgt de verkoop en implementatie van Microsoft-producten en -technologie. Microsoft helpt mensen en organisaties het beste uit zichzelf te halen. Microsoft is de grootste softwareleverancier ter wereld.

Lees meer
Ometa

Ometa

Ctac and Ometa join forces in order to offer the best solutions for SAP customers and to provide high quality implementations of the Ometa platform.

Lees meer
Winshuttle

Winshuttle

Ctac is de exclusieve partner van Winshuttle in Nederland. Met Winshuttle transformeert u de werkwijze van uw organisatie. Dankzij krachtige workflow-enabled processen en slimme automatisering veranderen alledaagse SAP gebruikers in powerusers.

Lees meer
Bynder DAM

Bynder DAM

Uw klanten krijgen een bepaald beeld van uw organisatie op basis van visuele en tekstuele merkuitingen. Om in de gedachten van uw klanten te blijven, is het van belang consistente merkuitingen te ontwikkelen, verrijken en te distribueren. Merkconsistentie is de weg naar een succesvol merk. Bynder DAM maakt dit alles mogelijk, snel en gemakkelijk.

Lees meer