Contact

x

Dynamiek bij woningcorporaties

Het leven van corporatiemedewerkers wordt nooit eentonig. Strenger wordende regels, een veeleisende doelgroep en afnemende budgetten zorgen voor dynamiek in de sector.

Woningcorporaties & Vastgoed

In de corporatiewereld lijkt verandering de enige constante. De maatschappij stelt hoge eisen aan woningcorporaties. Het bouwen, verhuren en beheren van sociale huurwoningen, het beheer van maatschappelijk vastgoed en het investeren in leefbaarheid staan meer dan ooit centraal. Afwijken van deze kerndoelstellingen wordt niet op prijs gesteld. Tegelijkertijd heeft u te maken met een veeleisende, digitaal behoorlijk vaardige doelgroep die optimale dienstverlening van u verwacht, net als een proactieve houding. Het zijn ontwikkelingen waarop u moet blijven reageren.

Omgaan met veranderingen

Wij helpen woningcorporaties om met dit soort uitdagingen om te gaan. Onze experts helpen u om grip te krijgen op de uitdagingen in uw branche. Dat doen we door u te inspireren en te adviseren. Door u te helpen met het verbeteren van uw processen. En door u te ondersteunen met praktische oplossingen voor álle aspecten van uw bedrijfsvoering. Drie thema’s spelen daarin een centrale rol.

Stel de huurder centraal

De serviceverwachting van uw huurders neemt toe. Ze verwachten een persoonlijke benadering. En ze willen snel en makkelijk met u kunnen communiceren. Bent u er klaar voor?

Meer doen met minder middelen

Aan woningcorporaties worden strengere eisen gesteld. Tegelijkertijd nemen de middelen af en wordt het speelveld steeds complexer. Dat vraagt om verzakelijking en professionalisering.

Optimaal samenwerken

Betere samenwerking met collega’s en partners is een centrale doelstelling voor corporaties. Digitale werkplekken maken het mogelijk om stappen te zetten op dit vlak.

Fit4Woco

Effectieve bedrijfsvoering en een gebruiksvriendelijk systeem zijn de basis voor optimale dienstverlening. Hiervoor heeft elke woningcorporatie eigen wensen en eisen. Fit4Woco is een modulaire ERP-systeem oplossing die hier naadloos op aansluit.

Integraal applicatiemanagement

U wilt uw klanten voortdurend verrassen door hun verwachtingen waar mogelijk te overtreffen. Dat betekent dat u moet kunnen bouwen op systemen die naadloos aansluiten bij uw persoonlijke wensen.

Testimonial SchipVast

“Voorheen werd ons woningbeheer handmatig gedaan. We zochten naar een oplossing die een groot deel van de processen automatiseert en meegroeit met de woningvoorraad van het bedrijf. De oplossing en dienstverlening van Ctac sloot precies aan bij onze wensen.”

Bekijk testimonial

De intelligente woningcorporatie: drie manieren om data slim in te zetten

Blog - 15 april 2019, Ctac Blogger, 3 min leestijd

Woningcorporaties hebben veel data tot hun beschikking. Hoe kunnen zij deze data slim inzetten om processen te optimaliseren en huurders beter van dienst te zijn?

Fit4Woco - Voor wie van zijn huurders houdt

Video

De populatie van woningcorporaties verandert. Huurders zijn diverser dan ooit. Ze verwachten bovendien veel service van hun corporatie en ze zijn steeds digitaal vaardiger.

Vijfsterrenservice voor iedere huurder

Event - 31 oktober 2019 |

Hoe kunt u als woningcorporatie iedere huurder een vijfsterrenservice bieden? Veel huurders nemen slechts één keer per jaar contact met u op – of zelfs minder. Dus heeft u ook slechts beperkt de ruimte om de juiste indruk te maken op uw huurders.