Contact

x

Dynamiek in de vastgoedmarkt

Het leven van vastgoedorganisaties wordt nooit eentonig. Strenger wordende regels, een veeleisende doelgroep en afnemende budgetten zorgen voor dynamiek in de sector.

De vastgoedmarkt

In de wereld van het vastgoed lijkt verandering de enige constante. De maatschappij stelt hoge eisen aan vastgoedorganisaties. Het bouwen, verhuren en beheren van sociale huurwoningen, het beheer van maatschappelijk vastgoed en het investeren in leefbaarheid staan meer dan ooit centraal. Afwijken van deze kerndoelstellingen wordt niet op prijs gesteld. Tegelijkertijd heeft u te maken met een veeleisende, digitaal behoorlijk vaardige doelgroep die optimale dienstverlening van u verwacht, net als een proactieve houding. Het zijn ontwikkelingen waarop u moet blijven reageren.

Omgaan met veranderingen

Wij helpen vastgoedorganisaties om met dit soort uitdagingen om te gaan. Onze experts helpen u om grip te krijgen op de uitdagingen in uw branche. Dat doen we door u te inspireren en te adviseren. Door u te helpen met het verbeteren van uw processen. En door u te ondersteunen met praktische oplossingen voor álle aspecten van uw bedrijfsvoering. Drie thema’s spelen daarin een centrale rol.

Stel de huurder centraal

De serviceverwachting van uw huurders neemt toe. Ze verwachten een persoonlijke benadering. En ze willen snel en makkelijk met u kunnen communiceren. Bent u er klaar voor?

Meer doen met minder middelen

Aan woningcorporaties worden strengere eisen gesteld. Tegelijkertijd nemen de middelen af en wordt het speelveld steeds complexer. Dat vraagt om verzakelijking en professionalisering.

Optimaal samenwerken

Betere samenwerking met collega’s en partners is een centrale doelstelling voor corporaties. Digitale werkplekken maken het mogelijk om stappen te zetten op dit vlak.

Fit4RealEstate

De meest praktische en gebruiksvriendelijke oplossing voor commerciële vastgoedbedrijven. Ondersteun en optimaliseer ál uw diensten en processen met één enkele oplossing.

Fit4Woco

Effectieve bedrijfsvoering en een gebruiksvriendelijk systeem zijn de basis voor optimale dienstverlening. Hiervoor heeft elke woningcorporatie eigen wensen en eisen. Fit4Woco is een modulaire ERP-systeem oplossing die hier naadloos op aansluit.

Testimonial AHAM Vastgoed

“We wilden alles in één database, dienend aan onze werkprocessen, een betere interface en meer stabiliteit. En dat kregen we. Bovendien gaan de volgende klanten profiteren van de verbeteringen die wij er als middelgrote speler in de vastgoedwereld met een diverse portefeuille, ook nog zelf aan hebben toegevoegd. Vooral fiscaal/financieel.''

Bekijk testimonial

Trendreview: Van Pandgericht naar klantgericht denken

Trendreview

Een onderzoek van Ctac en RVS Marketing naar de impact van automatisering in de veranderende vastgoedmarkt.

Fit4Woco - Voor wie van zijn huurders houdt

Video

De populatie van woningcorporaties verandert. Huurders zijn diverser dan ooit. Ze verwachten bovendien veel service van hun corporatie en ze zijn steeds digitaal vaardiger.

Recorded Webinar: Introductie FIT4Woco

Webinar Recording

In deze recording bespreken we de belangrijkste trends bij woningcorporaties en schetsten we de betekenis daarvan voor de corporatieprocessen, in relatie met IT.