Contact

x
Warehouse Management

Vandaag bestellen, vanavond leveren. Het warehouse heeft zich ontwikkeld van praktische opslagruimte naar een essentieel schakelpunt in de race om de klant.

Vroeger was het warehouse een oase van rust

Nog niet zo lang geleden was het magazijn een oase van rust. De producten die arriveerden, hoefden in het slechtste geval pas een dag later naar hun volgende bestemming verscheept te worden. Die rust is voorbij.

Warehouse Management

Klanten die vandaag bestellen, verwachten morgen hun pakketje. Soms zelfs nog dezelfde avond, eventueel voorzien van een specifieke verpakking of omdoos. De workload van het magazijn wijzigt daardoor de hele dag. 

Realtime inzicht

Om uw klanten optimaal te bedienen, moet u voortdurend inzicht hebben in alle schakels van de keten. Bij voorkeur in real time. Pas dan bent u in staat om continu bij te stellen. Wendbaar zijn in processen en applicaties is cruciaal. Net als een 100% betrouwbaar beeld hebben van de voorraadstand. U moet exact weten welke producten in de winkel liggen. Zoals u ook moet weten welke producten onderweg zijn, in uw magazijn liggen of op de productievloer aanwezig zijn. Die combinatie van flexibiliteit en inzicht heeft u nodig om uw klant een belofte te doen die u ook echt kunt nakomen.

Daarom organiseren slimme producenten, groothandelaars en retailers hun systemen zo dat ze klaar zijn voor deze uitdagingen. Sterker nog: ze zorgen dat ze zodanig in controle zijn dat ze nog veel meer vraag aankunnen. Daardoor kunnen de logistieke afdelingen van deze bedrijven fungeren als meedenkende, inspirerende partner voor andere afdelingen.

SAP Transportation Management (TM)

De eindvraag van uw (potentiële) klanten staat centraal door de gehele supply chain. Daarom is het belangrijk dat u inzicht heeft in iedere stap van de supply & demand chain. Maar hoe gaat u om met de complexiteit die daarmee ontstaat in de keten?

SAP EWM

De supply chain wordt steeds belangrijker. Extended Warehouse Management (EWM) geeft u verreikende controle over deze processen binnen en buiten het magazijn. Zo krijgt u meer overzicht en kunt u beter besparen op kosten.

Checklist: 10 vragen over Demand-Driven Warehouses

Deze checklist maakt inzichtelijk of uw bedrijf over een Demand-Driven warehouse beschikt. Beantwoord de 10 vragen en achterhaal of het distributiecentrum van uw bedrijf slim is ingericht.

Download checklist

Papierloos werken bij The Greenery met SFC

Video

The Greenery werkt vanaf de bron tot het distributiecentrum van haar klanten met het systeem SAP. Dankzij de SAP-implementatie is de supply chain optimaal ingericht.

Recorded Webinar: Hoe optimaliseer ik mijn returns management?

Webinar Recording

In de webinar recording nemen we de knelpunten van returns management onder loep en leggen we uit hoe u die op een eenvoudige manier kunt verhelpen met Advanced Returns Management.

Mediq: van 5 DC's naar één fulfillment center

Video

Ctac heeft Mediq geholpen 5DC's samen te voegen in een nieuw fulfillment center in Bleiswijk. Een gestandaardiseerde werkwijze binnen budget en tijd onder één dak.