Contact

x
Connected Supply Chain

Uw klant verwacht de juiste levering. Op het juiste moment. En volgens de gewenste specificaties. En afgeleverd op exact het juiste moment, op de juiste plaats.

De volledige supplychain onder controle

In het proces van levering kan heel veel verkeerd gaan. Tenzij u de controle neemt en alle partijen in de keten weet te verbinden en op het juiste moment aan het werk zet.

Connected Supply Chain

Op het juiste moment de juiste producten leveren en de servicebelofte aan uw klanten nakomen, vraagt om een gestroomlijnd logistiek proces. Aan de ene kant moet u uw inkopers en toeleveranciers tijdig aan het werk kunnen zetten op basis van de verwachte vraag. En aan de andere kant wilt u ook de collega’s van sales, marketing en inkoop helderheid kunnen geven. Dat betekent dat u een uiterst betrouwbaar beeld moet hebben van alles wat besteld is, wat onderweg is en wat al in uw magazijnen aanwezig is. Zo kunt u direct ingrijpen als er iets verkeerd dreigt te gaan

Vraagvoorspelling en voorraadbeheer

U beschikt over een uitstekende kennis van uw klanten en hun aankooppatronen. En misschien beschikt u ook over vergelijkbare kennis van de klanten van uw klanten. Deze kennis kunt u gebruiken om de vraag naar uw producten te voorspellen. Zodat u lege schappen en nee-verkopen kunt voorkomen. Misschien kunt u uw eigen voorspellingen zelfs verrijken met data van andere organisaties in uw supplychain (collaborative forecasting). Door uw eigen applicaties volledig te integreren en volledige transparantie te creëren in de keten, kunt u een goed beeld schetsen van de te verwachten vraag naar uw producten.

Supply Chain Control Tower

Hoe zou u het vinden om vanuit een control tower naar uw hele supplychain te kijken? Een dergelijk helikopterzicht zorgt dat u controle krijgt over alle aspecten van uw toeleveringsketen. Omdat u alles realtime opvolgt, grijpt u gewoon in op het moment dat er iets verkeerd dreigt te gaan. Merkt u ergens een blokkade op, of is een product vertraagd? Dan zorgt u direct voor alternatieven. Waar nodig, schakelt u assistentie in. En u informeert de klant over de vertraging.
 

SAP EWM

De supply chain wordt steeds belangrijker. Extended Warehouse Management (EWM) geeft u verreikende controle over deze processen binnen en buiten het magazijn. Zo krijgt u meer overzicht en kunt u beter besparen op kosten.

SAP HANA

Bedrijven en organisaties verzamelen steeds meer data. Die gegevens zijn cruciaal om in te spelen op de veranderende wereld om hen heen. Analyseer uw data in realtime en reageer proactief op deze veranderingen met SAP HANA.

Checklist: 10 vragen over Demand-Driven Warehouses

Deze checklist maakt inzichtelijk of uw bedrijf over een Demand-Driven warehouse beschikt. Beantwoord de 10 vragen en achterhaal of het distributiecentrum van uw bedrijf slim is ingericht.

Download checklist

Advanced Returns Management: een vlot retourproces van inspectie tot creditering

Blog - February 20 2019, Johan Looijmans, 4 min leestijd

Het verwerken van retouren blijft voor veel organisaties een ingewikkeld proces met veel administratieve handelingen. In dit blog neem ik de knelpunten van returns management onder de loep.

Papierloos werken bij The Greenery met SFC

Video

The Greenery werkt vanaf de teler tot het DC van haar klanten met SAP. In een optimaal ingerichte keten stuurt ze op basis van beschikbare data nauwkeurig op leverbetrouwbaarheid en efficiency.

Mediq: van 5 DC's naar één fulfillment center

Video

Ctac heeft Mediq geholpen 5DC's samen te voegen in een nieuw fulfillment center in Bleiswijk. Een gestandaardiseerde werkwijze binnen budget en tijd onder één dak.