Contact

x
Performance Management

Laat uw organisatie profiteren van actuele inzichten. Neem afscheid van foutgevoelige, standalone spreadsheets en investeer in de waarde van uw eigen bedrijfsgegevens.

Performance Management

Uw organisatie beschikt over een geweldige hoeveelheid (financiële) informatie. Enterprise Performance Management laat deze kennis in het voordeel werken van de gehele organisatie.

Performance Management

Om uw organisatie te kunnen besturen, heeft u heldere performance informatie nodig. Lukt het u om álle relevante gegevens te combineren tot waardevolle stuurinformatie?

Enterprise Performance Management

Organisaties beschikken over een groeiende hoeveelheid financiële data die veel inzicht kan geven over prestaties. Al die informatie met de hand ophalen, combineren en analyseren is niet te doen. Met Enterprise Performance Management (EPM) neemt u afscheid van foutgevoelige, standalone spreadsheets en investeert u in de waarde van uw eigen bedrijfsgegevens.

Beter beslissen

EPM biedt organisatorische afstemming, zichtbaarheid van (financiële) informatie en zorgt voor meer vertrouwen in rapportages. Daardoor bent u in staat om op grond van financiële informatie beter onderbouwde besluiten te nemen en zelfs predictive te worden. Uw strategie bepalen, slim plannen, helder analyseren en vlot optimaliseren is precies wat u nodig heeft in een snel veranderende wereld.

Stuurinformatie voor de business

Stuurinformatie komt nog beter tot zijn recht wanneer deze niet alleen door de afdeling Finance gedeeld wordt, maar ook door de business zelf opgehaald kan worden. Wanneer de afdeling inkoop of marketing met een druk op de knop kan zien hoe performance was, wordt het veel makkelijker voor deze afdelingen om bij te sturen op basis van uiterst betrouwbare en actuele informatie. Enterprise Performance Management biedt mogelijkheden voor zaken als planning, allocatie, samenwerking en what-if analyses. Daarmee is EPM hét gereedschap voor bedrijven die hun planningscycli willen verbeteren, verkorten en vereenvoudigen.

Aan de slag met EPM

Wilt u aan de slag gaan met EPM, zorg dan dat dat u grip krijgt op alle relevante databronnen in uw organisatie en dat de masterdata van topkwaliteit is. Ctac is een expert op het gebied van EPM. Samen brengen we in kaart welke stuurinformatie u nodig heeft. Vervolgens brengen we uw data-architectuur op orde en geven uw  Enterprise Performance Management handen en voeten met praktisch advies en de krachtige software.

SAP BPC

Besteed meer tijd aan de groei van uw bedrijf en minder tijd aan uw boekhouding. Stroomlijn uw planning en realiseer een snellere sluiting van de boekhouding. SAP BPC biedt verschillende mogelijkheden voor planning, budgettering, prognoses en financiële consolidatie.

SAP IBP

Maak uw organisatie klaar voor de vragen die gaan komen met SAP Integrated Business Planning (IBP). Aangedreven door de SAP HANA in-memory technologie. Profiteer van krachtige supply chain analyses, wat-als-simulaties, alerts en meer.

CFO’s, opgelet: IFRS16 compliance is niet zo moeilijk

Blog - 9 juli 2018, Marcel Koning, 2 min leestijd

De nieuwe leasestandaard IFRS 16 zorgt voor ingrijpende veranderingen. De financiële administratie van leasecontracten moet op de schop, want al die contracten dienen terug te komen in het jaarverslag.

OCÉ IFRS16-COMPLIANT DANKZIJ SAP CONTRACT & LEASE MANAGEMENT

Referentiecase Canon Production Printing

1 januari 2019 moesten beursgenoteerdebedrijven met huur- en leaseverplichtingen voldoen aan de nieuwe leasestandaard. Om dit mogelijk te maken riep Canon de hulp in van Ctac.