Contact

x

Core Finance & Fast Close

De CFO en zijn team hebben de uitdaging om alle relevante informatie in de organisatie op te halen en voor een Fast Close te zorgen. Niet in vier weken maar in twee dagen een maand, een kwartaal of een jaar af sluiten.

Fast Close als driver voor transparantie en grip

Terwijl de hoeveelheid data in de organisatie groeit, neemt ook de behoefte aan datakwaliteit & transparantie toe. Het Fast Close proces is de verbindende schakel tussen datastructuren en processen aan de ene kant en heldere verslaglegging aan de andere kant.

Core Finance & Fast Close

De hoeveelheid beschikbare data in organisaties groeit exponentieel. De CFO en zijn team staan voor de voortdurende uitdaging om alle relevante informatie in de organisatie op te halen en voor een Fast Close te zorgen.

Niet in vier weken maar in enkele dagen een maand, een kwartaal of een jaar af kunnen sluiten, biedt allerlei prettige voordelen. Voor een Fast Close moet een organisatie zijn databronnen écht onder controle hebben en met het financiële systeem integreren. Het datafundament dat zo ontstaat, stelt het bedrijf vervolgens ook in staat om vlot te rapporteren. Daarmee is het Fast Close proces een geweldige driver geworden van inzicht en transparantie.

Aan de slag met Fast Close

Wilt u ook in enkele dagen een periode af kunnen sluiten? De basis voor zo’n Fast Close proces is een krachtige omgeving voor Core Finance die u in staat stelt om makkelijk te koppelen met uiteenlopende databronnen en verschillende financiële processen af te wikkelen; van afsluiting op entititeits- en corporate niveau tot governance op die afsluitingen.

SAP BPC

Besteed meer tijd aan de groei van uw bedrijf en minder tijd aan uw boekhouding. Stroomlijn uw planning en realiseer een snellere sluiting van de boekhouding. SAP BPC biedt verschillende mogelijkheden voor planning, budgettering, prognoses en financiële consolidatie.

SAP S/4HANA

SAP S/4HANA is een intelligence ERP oplossing die specifiek voor in-memory computing ontworpen. SAP S/4HANA is de digital core die uw onderneming koppelt aan mensen, bedrijfsnetwerken, IoT, big data en nog veel meer.

Hoe blijft een Formule 1-wagen met BI maximaal presteren?

Blog - 21 februari 2018, Jos van der Sterren, 3 min leestijd

SAP HANA verandert de wereld van analyseren. Wat voorheen uren kostte, kan nu binnen minuten. Dus de verleiding om binnen het core business ERP-systeem rapportages te draaien, is groot.

Je Klant verwacht één versie van de waarheid - Take Control

Video

Heb jij een eenduidig klantbeeld en de volledige controle over je voorraad en de supply chain? Dat vereist Business en IT alignment. En een centraal platform, waar je alles realtime kunt analyseren.

CHECKLIST BI: ZO HAAL JE MEER UIT DATA

Checklist

Download de checklist en doe uw voordeel met deze vijf tips over Business Analytics.