Contact

x
Core Finance & Fast Close

De CFO en zijn team hebben de uitdaging om alle relevante informatie in de organisatie op te halen en voor een Fast Close te zorgen. Niet in vier weken maar in twee dagen een maand, een kwartaal of een jaar af sluiten.

Fast Close als driver voor transparantie en grip

Terwijl de hoeveelheid data in de organisatie groeit, neemt ook de behoefte aan datakwaliteit & transparantie toe. Het Fast Close proces is de verbindende schakel tussen datastructuren en processen aan de ene kant en heldere verslaglegging aan de andere kant.

Core Finance & Fast Close

De hoeveelheid beschikbare data in organisaties groeit exponentieel. De CFO en zijn team staan voor de voortdurende uitdaging om alle relevante informatie in de organisatie op te halen en voor een Fast Close te zorgen.

Niet in vier weken maar in enkele dagen een maand, een kwartaal of een jaar af kunnen sluiten, biedt allerlei prettige voordelen. Voor een Fast Close moet een organisatie zijn databronnen écht onder controle hebben en met het financiële systeem integreren. Het datafundament dat zo ontstaat, stelt het bedrijf vervolgens ook in staat om vlot te rapporteren. Daarmee is het Fast Close proces een geweldige driver geworden van inzicht en transparantie.

Aan de slag met Fast Close

Wilt u ook in enkele dagen een periode af kunnen sluiten? De basis voor zo’n Fast Close proces is een krachtige omgeving voor Core Finance die u in staat stelt om makkelijk te koppelen met uiteenlopende databronnen en verschillende financiële processen af te wikkelen; van afsluiting op entititeits- en corporate niveau tot governance op die afsluitingen.

SAP S/4HANA

SAP S/4HANA is een intelligence ERP oplossing die specifiek voor in-memory computing ontworpen. SAP S/4HANA is de digital core die uw onderneming koppelt aan mensen, bedrijfsnetwerken, IoT, big data en nog veel meer.

SAP BPC

Besteed meer tijd aan de groei van uw bedrijf en minder tijd aan uw boekhouding. Stroomlijn uw planning en realiseer een snellere sluiting van de boekhouding. SAP BPC biedt verschillende mogelijkheden voor planning, budgettering, prognoses en financiële consolidatie.

CFO’s, opgelet: IFRS16 compliance is niet zo moeilijk

Blog - 9 juli 2018, Marcel Koning, 2 min leestijd

De nieuwe leasestandaard IFRS 16 zorgt voor ingrijpende veranderingen. De financiële administratie van leasecontracten moet op de schop, want al die contracten dienen terug te komen in het jaarverslag.

IFRS16-COMPLIANT DANKZIJ SAP CONTRACT & LEASE MANAGEMENT

Referentiecase Canon Production Printing

1 januari 2019 moesten beursgenoteerdebedrijven met huur- en leaseverplichtingen voldoen aan de nieuwe leasestandaard. Om dit mogelijk te maken riep Canon de hulp in van Ctac.

Bereid uw processen en SAP omgeving voor op Brexit

Ctac Brexit Scan

De Brexit staat voor de deur. Zorg dat u precies weet hoe u uw systemen en processen aan moet passen wanneer het Verenigd Koninkrijk de Europese Unie verlaat.